Погребална агенция Анастаси – погребение цена – 420лв.

2
Добави коментар

Преди да се запознаете с описаните предложения на траурна агенция „Анастаси“ за погребението или кремацията на Вашия близък човек, Ви молим да приемете нашите най-искрени съболезнования.
Колко струва погребение в София?

Всяка погребална агенция определя цените спрямо предлаганите услуги. Погребална агенция Анастаси се стреми да поддържа изключително ниски цени, съобразени с тежката икономическа обстановка в България. Изборът на траурна агенция е важен, защото първоначално обявените често ниски цени за траурни услуги се увеличат многократно. „Анастаси“ поддържа едни от най-ниските реално заявени преди ритуала и фиксирани цени за погребални услуги в София.

Вижте цените за погребениеТук

”Съобщение за смърт” е медицинско заключение, а не СМЪРТЕН АКТ!!!

Погребалният ритуал
ПОГРБАЛНИЯТ СЛУЖИТЕЛ на агенцията може да Ви помогне по този въпрос. Веднага след като се съобщи на погребалната агенция за случая, неин сътрудник се отправя към болницата или дома и оттам доставя тялото в хладилната камера на погребалната агенция. Един от роднините, представляващ интересите на семейството по време на срещата трябва да обсъди с Погребалния агент приготовленията, които трябва да се направят и да се договори с него за това, колко тържествена да бъде церемонията, да се уточнят всички детайли и нюанси. Предстои да се реши какъв ковчег да се поръча, какви цветя да се аранжират, къде да се състои церемонията- в коя църква или на гробищния парк; да се назначи ден и час. Ако прощаването с покойния ще бъде в църква, е нужно да свържете със свещеника, за да се знае по кое време може да се назначи церемония. Погребалните служители са почтени и уважавани хора, но не бива да се забравя, че и сред тях могат да се срещнат такива, които си играят с чувствата на опечаленото семейство, опитвайки се да измъкнат от тях повече пари. Например: те предлагат да се купи най- скъпия ковчег, да се наемат повече и по- скъпи атрибути и услуги от необходимото и т. н. Затова е по- добре преговорите с погребалния сътрудник да бъдат проведени от разумен член на семейството, чийто решения не зависят от емоциите и така да не се допусне превишаване на финансовите възможности на семейството.Всеки човек през живота си трябва да спомене как желае да бъде погребан (в земята или кремиран) . За много хора това е трудно и далечно, но оставяйки инструкции как да се организира погребението му, човек може значително да облекчи близките си след своята смърт. В тези инструкции може да бъде указано къде той желае да бъде погребано тялото или праха му, как да се проведе погребалната церемония, какви стихове и текстове иска да прозвучат в заупокойната молитва и т. н. Ако тези пожелания са известни на близки и роднини за тях би било по- лесно да вземат решения.След опелото (ритуала) е хубаво да се направи водосвет в дома, където е починал покойникът (ако се е случило в болница не е задължително ).Водосветът се извършва от свещеника провел опелото или от друг по Ваш избор.Всички тези атрибути могат да бъдат доставени от свещеника съгласно вашата уговорка.
Уведомяване на близки и приятели
Роднините и близките на покойния и членовете на неговото семейство трябва да бъдат известени за случилото се по телефона възможно най- бързо. Всеки от тях, който е известен веднага след смъртта е нужно да се попита дали той ще извести другите членове на семейството си. Така например, съобщавайки печалната вест за смъртта на брат, може да се попита дали известеният би позвънил на своите братя и сестри и другите членове на семейството си. Ако е известно кога и къде ще се състои погребението, добре е да се каже, така че да не се звъни втори път.
Погребалната агенция
Следващото важно дело, което е необходимо да бъде извършено от близките на покойника е да се определи коя погребална служба ще се занимава с организацията на погребението. Ако починалият е бил вярващ, следва да се организира погребение според църковните обреди.
При заявено донорство
Ако човек е подписал договор за предаване на органи от своето тяло след смъртта му за присаждане и донорство или е говорил, че иска това да се направи, то трябва веднага да се информира лекарят или да се позвъни на телефона, посочен в договора за донорство, който е подписан от покойника. В случай на необходимост за незабавна доставка на тялото в болница за присаждане на органи и обратно транспортиране в моргата или дома, всички свързани с това въпроси трябва да се решават от ПОГРЕБАЛНИЯ АГЕНТ.
Облеклото на покойника
Който от роднините или приятелите добре познава навиците на покойника, неговия вкус и маниери, трябва да предаде на Погребалния агент облеклото с което е нужно да бъде облечен покойника. Цветът трябва да е тъмен, а не ярък, може да съответства на тоалета, с който покойния е посещавал църква. Малките момиченца обикновено се погребват в бяло, по-големите деца – в тези дрехи, с които са ходели. Мъжете се погребват с този костюм, с който са ходели в църква, като правило е да се избира тъмен цвят. Брачните халки обикновено се оставят, всички други украшения се свалят. Ние от траурна агенция „Анастаси“ ще ви помогнем да вземете правилното решение в този труден за вас момент.
Обява във вестника и некролози
Съществуват два типа обяви: платени- публикациите, на които може да се договорят с Погребалния агент и некролози. В първия случай, член на семейството или близък приятел на покойника трябва да обсъди обявата с погребалния агент и да се реши съдържанието и. Така например, обръщения от вида: “Предана сестра” или “Любим брат” могат да не се харесат от членове на семейството и да се наложи промяна на текста. В обявата е прието да се указва датата на смъртта, имената на близките родственици, времето и номера на телефона, по който приятели и познати могат да изразят своите съболезнования. Указва се и мястото и времето за провеждане на погребението. Понякога най-близките изказват пожелания: вместо цветя, закупени за поклонението, желаещите да предадат средства за благотворителни нужди. Понякога в обявата след името на покойника се прилага думата “внезапно”, за да се подчертае, че преди смъртта си човек не е боледувал или е загинал при нещастен случай. В обявата за смъртта на жена винаги се указва моминската и фамилия. Обичайно е възрастта на покойника да не се назовава, освен ако не е починал много млад, или такова упоменаване е необходимо, за да не се обърка с някой еднофамилник. В някои случаи обявата гласи: “Поклонението ще се състои в тесен кръг от роднини и приятели” и не се споменава нито времето, нито мястото на погребението. Близките приятели тогава се осведомяват помежду си или по телефона.
Погребална агенция „Анастаси” Ви помага в най-трудния момент, достойно да изпратите ваш близък човек, поел към последния си земен път. Ние от “ Анастаси “ държим на предлаганите качествени услуги , високия професионализъм на нашите служители и коректното обслужване на клиентите ни, съчетано с техните изисквания и предпочитания. Извършваме цялостна организация на ПОГРЕБЕНИЯ, КРЕМАЦИИ и ПАНИХИДИ, разполагаме със специализиран транспорт за страната и чужбина разполага ме с разнообразие от траурни стоки. Каменоделски услуги – при нас можете да поръчате надгробен паметник или урнова плоча, както по каталог, така и по ваш идеен проект с включен монтаж.
ВАЖНО: Не забравяйте, че вашият личен лекар не е погребален агент и няма такива правомощия. Колкото и любезно да Ви уговаря да се обърнете към предлаганата от него фирма, знайте, че тогава цената на услугата ще нарасне с 40 %. Не позволявайте да Ви манипулират. Вие плащате!
СЪВЕТ КЪМ ВАС: Търсете съдействие единствено и само от квалифицирани погребални консултанти на оказаните за целта места! Не се доверявайте на случайни прихващачи, на които липсва професионален опит.
Защо да изберете погребална агенция?
Когато настъпи мигът за вечна раздяла с наш близък човек, ние никога не сме подготвени за това, ето защо в този тежък момент се нуждаем от някой, който да ни помогне и да бъде до нас. Погребална агенция Анастаси разполага с добре обучени и високо квалифицирани погребални агенти, които ще ви съдействат за всичко от което имате нужда: избор на ковчег, кръст, драперия, урна, кетъринг и всякакви траурни аксесоари, уреждане и набавяне на необходимите документи и обслужване на опечалените.
Дори и след като отмине траурната церемония, ние не спираме да се грижим за вас. Погребална агенция Анастаси има грижата да напомня на своите клиенти за предстоящите панихиди за 3, 6 и 9 месеца и годишнини.
Каква е разликата между погребение и кремация?
При погребение покойникът се полага в ковчег, който се погребва в определения за това гроб. При кремация тленните останки се изгарят, като прахът се събира в съд, наречен урна. Урната може да бъде положена в гроб, в урнова клетка / ниша / или да се прибере в дома.
Къде може да се извърши погребение в София?
Погребения в София се извършват във всички гробищни паркове, но само при наличието на стар семеен гроб. Ако нямате такъв, покойникът се полага в гробищен парк „Малашевци”. Нови гробни места има единствено в гробищен парк „Малашевци”.
Колко струва кремация в София?
Както вече споменахме по-горе, цените при различните траурни агенции са различни. Траурна агенция „Анастаси“ успява да поддържа изключително ниски цени за кремация, стараейки се да предложи колкото се може по-добри и качествени услуги на клиентите си. За детайлна информация относно цените за кремиране вижте тук
Може ли да се погребе урна в гроб?
Да! Всъщност това е един от най-често извършваните ритуали. Когато се навършват 40 дни от смъртта на покойника, урната се погребва в стар семеен гроб.
Именно тук бихме искали да вмъкнем, че човечността, състраданието и професионалната етика са приоритет за нас.Защо не трябва да прибързваме в избора си на погребална фирма и на кого се доверяваме в най-съкрушителния и скръбен момент от живота ни?
Нима нямаме право на избор?
Не е ли по-добре да съберем информация за това какво ни предстои и на кого бихме поверили отговорната задача, да организира траурната церемония?
СЪВЕТ КЪМ ВАС: търсете съдействие единствено и само от квалифицирани погребални консултанти на оказаните за целта места! Не се доверявайте на случайни прихващачи, на които липсва професионален опит.
Денонощна погребална Агенция „Анастаси” извършва цялостна организация на ПОГРЕБЕНИЯ и КРЕМАЦИИ, специализиран транспорт в страната и чужбина, печат на експресни НЕКРОЛОЗИ – ламиниране, траурни стоки. Каменоделски услуги – надгробни паметници от гранит, мрамор, варовик с включен монтаж.
Погребална агенция „Анастаси” Ви помага в най-трудния момент, достойно да изпратите всеки човек, поел към последния си земен път. Ние от „Анастаси” държим на качеството на предлаганите услуги , високия професионализъм на нашите служители и коректното обслужване на клиентите, съчетано с техните изисквания.
Погребална агенция „Анастаси” предлага погребални услуги, поемайки цялостната организация по погребение и кремация на достъпни цени. Агенцията предлага богат избор на траурни стоки и услуги.
ТРАУРНА АГЕНЦИЯ „АНАСТАСИ“
„Анастаси“ е денонощно на ваше разположение, за да можете да разчитате на нас дори и в най-трудните и тежки моменти.
ДЕНОНОЩНО ОБСЛУЖВАНЕ. тел: 087 611 0049, 0888 41 42 50, 0877 500 160, 0876110059.