Хроники / Chronicle 2012

2
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Хроники / Chronicle 2012

    Андрю, Мат и Стив са на пръв поглед обикновени тийнейджъри. Както мнозина от нас, така и те са обсебени от отразяването на живота си, без значение колко е банален или както е в техния случай – необикновен. Андрю, Мат и Стив попадат на нещо невероятно. В резултат на откритието си, те придобиват мощни телекинетични способности или на езика на комиксите – суперсили.

Сега, те могат да правят всичко. Способни са да преместват предмети с мисъл, да смачкат автомобил само със силата на волята, даже да летят…

Как ще използват тези свои сили героите от филма? Да помагат на изпадналите в беда? Или ще проявят някои от не толкова благородните си качества.

Именно тези въпроси поставя „Хроники”, филм , какъвто не сте гледали досега. Заснет творчески, богат на визуални ефекти, но здраво стъпил в границите на реалността.

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.