96-годишна действаща проститутка влиза в Книгата на рекордите на Гинес

2
Добави коментар
tedy79
tedy79

96-годишната Мили Купър през 2012 г. ще влезе заслужено в Книгата на рекордите Гинес. Става дума не за минала слава на ветеранка на най-древната професия, а за реално действаща в Лас Вегас проститутка.

Жената се предлага в няколко интимни сайта срещу шокиращата сума – $1200 на нощ. Оказва се, че за нея се е наредила опашка от геронтофили и доста се чака. Но пък мисълта, че жрицата всеки момент може да се гътне, а клиентът да изпусне безнадежно бройката… И хората не жалят парите си за секс-автограф от доайенката на световните проститутки.

Късметлите да й се насладят си споделяли по социалните мрежи, че прабабата адски младеела. Гласът й бил също като на млада булка, сигурно от огромното количество хормони, които никога не са й липсвали. По нейния пример и другите проститутки от по-старото поколение повишили тарифите. В края на краищата младите им колежки никога няма да се свършат, докато отлежалата плът следвало да държи достойна за дългогодишния си стаж цена, подобно на скъпи антикварни експонати. 

Мили Купър се ражда през Първата световна война, през 1915 г.,  в Англия. На 26 години пристава на американец и се преселва в Лас-Вегас по време на Втората световна война. Призовават мъжа й в армията и го отправят на фронта в Европа, където той загива през 1944 г.

Британката  е самотна вдовица зад Океана в годините на световна криза, време на глад и несигурност. Красивата 29- годишна жена естествено се ориентирала не да окопава царевицата с мексиканците, а към шоу-бизнес и започва да размята бедрата си в кабаре. Клиентите сами я подсетили да продължи и след работа да си вири нависоко  краката. Така много  скоро кабаретната танцьорка тя се прочула с интимните си услуги.

Издига се до собственичка на бардак, като става работодателка на десет жрици от щата и получава титлата «мадам».

През 1955 г. 38-годишната мадам Мили минава за втори път под венчилото и затова решава да се оттегли от бранша. Тя е на 63 години, когато умира и вторият й съпруг.

През 1980 г двукратната вдовица се връща към стария занаят..

Тайната на мадам Мили да е такава свежарка на 96 г. е диетата й. Една от първите й подчинени проститутки – Сюзън, с която дружали от 45 години, живеела извън Лас Вегас и с мъжа си имала ферма с крави. Сюзън редовно донасяла на бившата си съдържателка мадам Мили прясно надоено млекце и извара.

Повечето от клиентите й били все големи джентълмени, хвали се старицата.   

 Мили Купър е преспала с над 3 500 мъже. Шокираща цифра, като се има предвид, че в продължение на 25-те си години като съпруга на Арнолд , тя е е „постила“ само с него.

«Работя за кеф и никога не съм се насилвала» – споделя бабата. Затова сега приемала само по два клиента на седмица, за да се съобразява с възрастта си.

Наистина Мили съчувствала на мъжурляците от цял свят, дето прииждат на тълпи във Вегас главно по две причини: игра в казината и секс, а мнозина идвали и специално за нея!

Но ветеранката имала намерение да си отпразнува и 100-годишнината, затова държала на тази бройка: по двама на седмица и това е. Да се уреди някой с нея, било като да спечели на лотария. А нали мъжете си падали по игрите.Та за Мили винаги щели да се намерят и след 5 години мераклии, прогнозира в репортаж от дома й кореспондент на Los Angeles Times.

Американката прилежно си плащала данъка върху изкараните с честен труд 80 000 дoлара годишно (поне толкова декларира официално). И има самочувствието, че спонсорира най-могъщата икономика в света./БЛИЦ