Google+ Hangouts отива On Air

2
Добави коментар

Искате ли да станете звезда, която сама продуцира своите предавания онлайн? Е, това вече е възможно. Само преди няколко часа от официалния блог на Google обявиха пускането на най-новата услуга на Google+ – Hangouts On Air. Идеята е, че можете да сте главно действащо лице във видео, което да бъде абсолютно публично на всички. Освен, че видеото, което е на живо ще тече на вашия Google+ профил, то ще може да се записва и качва в YouTube. Най-завладяващото е, че докато вие се вихрите пред камерата, можете да пуснете “стрийм” към блог или сайт, така че потребителите да го следят. Преди време ви споменахме, че услугата се използва само от известни личности, но ето, че сега тя оживява и за нас.

Услугата, която пускат от Google, не може да се нарече толкова иновативна, колкото практична. Това ще повиши интереса към социалната мрежа и ще докара още потребители в нея. Опцията, разбира се, не е задължителна за всеки Hangout, който водите в Google+. Вие можете спокойна да я активирате от горния десен ъгъл, след като сте стартирали разговора с приятели и познати. Ето, че никога не е било по-лесно да отидем On Air. 

httpvh://youtu.be/ohlHn6Kt5YM

Снимка: Socialevo

Теми: Google+Hangout on AirHangouts

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

инж. Евгени Йорданов е web manager в Webfiniti. Изпълнява ключови проекти за едни от най-големите специалисти на световно ниво в SEO областта – SEOmoz (US), Distilled (UK) и др.
Той е SEO автор за най-голямото браншово списание в България – Списание .Net
Евгени е създател на най-големия бързоразвиващ се реурс за SEO към момента в България – SEOптимизация, както е и създател и администратор на най-популярната Facebook група сред колегите от бранша – „Маркетинг и Уебмастърство“.