Митове и факти за брака

6
Добави коментар
Laverdad
Laverdad

Митове и факти за брака
08.05.2012 • от Цвети Тошева5418 прегледа 0 коментара

1
2
3
4
5

Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай

Вижте още

Двойките спорят поне четири пъти седмично…

Толкова много митове за брака, а фактите са известни само на онези, които вече са сключили такъв. И то не на всички от тях.

Защото всеки човек има различно семейно положение и никой не знае какво точно се случва в дома на другия.

За онези от вас, на които им предстои тази важна крачка в живота, разкриваме най-популярните митове и факти за брака.

Съществуват някои общоприети митове за брака, които обаче могат до такава степен да подплашат несигурната човешка душа, че коренно да променят не само плановете, но и възгледите му за тази свещена институция.

Истината обаче е, че решението за брак не трябва да се ръководи от никакви митове и факти, които чувате от тук и от там, а единствено от трепетите на сърцето и любовта, която чувствате към неговия избраник.

Защото единствено вие и вашият партньор сте господари на взаимоотношнията си и най-доброто, което можете да направите за тях, е двамата да създадете свой собствен креативен баланс – между мита и реалността. 

Все пак нищо не пречи да се запознаете с най-популярните митове и факти за брака. Някои от тях може да се проявят като временна фаза във връзката, а други да ви изненадат внезапно.

Ако имате представа за съществуването на фактите, които да опровергаят „истинносттa“  на митовете обаче, ще бъдете подготвени да ги докажете.

1
2
3
4
5

Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай