Турски милионер забил Деси Слава

5
Добави коментар

Суматоха
  Шоу

Турски милионер забил Деси Слава

PlovdivWeek на 09/05/2012, 12:32

Снимка: naselo.net

Деси Слава

Поп-фолк певицата Деси Слава от близо седмица се подвизава с нов любовник, с когото обикаля непрестанно реномираните пловдивски нощни заведения. Новият мъж в живота на изпълнителката е много богат, но възрастен турчин, който според очевидци може да й бъде и баща. Това обаче, изглежда, съвсем не притеснява певицата, която се възползвала от дебелия портфейл на чужденеца.

Това е нейният нов чичко-паричко, веднага подметнаха под сурдинка колежки на певицата. Според мълвата турчинът въртял бизнес за милиони в Истанбул и съвсем не бил стиснат. За да се хареса максимално на фолк звездата, той непрестанно я обсипвал с прескъпи подаръци, най-вече луксозни бижута. Подарил й също нов спортен автомобил. Сега смятал да налее солидна сума и в новите музикални проекти на Деси Слава. Всичко това бързо очаровало блондинката.

Певицата неотдавна беше принудена да затвори бутиците, които откри в Пловдив, поради липса на печалби в обектите. Вместо очакваните огромни приходи, русата фурия хлътна в огромни загуби, които я принудили да тегли банкови кредити. В борчове беше затънало и детето на Деси Слава, припомнят злите езици. Сега благодарение на богатия турчин двамата могат да си стъпят на краката, а възрастта остава на втори план, предава Блиц.