„Щастливи заедно“ по Нова Телевизия

107
Добави коментар
tvtv.bg
tvtv.bg

Новият турски сериал „Щастливи заедно“ (Aşka Sürgün) стартира от 17 май (четвъртък) по Нова Телевизия. В ролите ще видим Берен Саат, Махсун КърмъзъГюл, Иззет Гюнай и Бахри Беят, а новелата ще се излъчва всеки делничен ден от 12:00 до 13:00 ч.

Новелата проследява съдбата на Хазар. Въпреки че е с източен произход, той е отгледан на запад и в духа на западната култура. Целият му живот се променя след убийството на брат му. Семейство Азизоглу се преселва в Инстанбул от Догубеязит преди много години, за да избяга от враждата с рода Сахвар, и за пореден път дава жертва. И двете семейства искат да сложат край на враждата и затова стигат до споразумение – тя ще бъде прекратена само с кръвна връзка. Хазар трябва да се ожени за Зилян, дъщерята на Азам Сахвар. Отначало Хазар се противопоставя, но когато разбира колко сериозно е положението, се съгласява на женитбата. За да затегнат връзката между семействата, те трябва да осъществят и съвместен бизнес. Пристигането на Зилян в Инстанбул бележи края на омразата между родовете. Но сега, въпреки че са сключили този брак насилствено, любопитството на Хазар и Зилян един към друг расте. И това, което започва с откраднати погледи, ще доведе до неочаквана любовна история…

„Щастливи заедно“(в оригинален превод- „Любовно изгнание“) ще има повторение по Диема Фемили, като там ще се излъчва всеки делничен ден от 23:00 ч.