Метаморфозата на Бионсе

3
Добави коментар
Vodofashion
Vodofashion

Метаморфозата на Бионсе

13:48, 09 Май 2012

 

2012 година определено е щастлива за Бионсе. Освен, че с Джей-зи се сдобиха с бебчето Айви, още куп щастливи новини засипаха певицата. People magazine  я обяви за най-красивата жена на годината, а Ню Йоркската асоциация на чернокожите журналисти ще я награди на 15 Май за есето и „Яж, моли се и обичай“. В края на този месец, пък, Бионсе се завръща с участие в Атлантик сити. Но това, което ни вълнува особено е метаморфозата на мулатката от секси дива в майка.

 

Неизбежните килца, натрупани по време на бременността съвсем не тревожат Би. В началото на този месец тя демонстрира пищни извивки на плажа в Сейнт Бартс. Но дори и не във върховна форма, Бионсе никак не изглежда зле. Черният бански костюм прикрива коремчето. Закачливите къдрички смаляват ханша. Пищните извивки на певицата са добре изваяни. Абсолютно вдъхновение за всички майки, които се притесняват, че фигурата им е вече различна. Но, може би, това е краят на изрязаните бикини. Или поне докато певицата не влезе във форма.

 

Последните снимки от социалните изяви на RnB изпълнителката показват, че тя идеално се ориентира в новата си роля на майка. Тъмносинята рокля оптически стеснява талията, а острото деколте, комбинирано с тежки колиета, привлича погледа в горната част на тялото. Няма как да не отбележим и това, че изправената коса, пристегната в конска опашка, елегантно завършва визията на Бионсе. Дивите къдрици биха създали впечатление, че е по-пълна, отколкото всъщност е, но певицата е избрала премерена сдържаност във визията си, с което е постигнала идеален външен вид. Явно за Би магазините за дрехи не са табу след раждането на Айви, а промяната в тялото си тя приема с усмивка. А пък и отива!

 

 

Вторият тоалет, с който наскоро се появи, е дълга до коленете рокля в цвят корал. Склуптурната линия издължава силуета на Бионсе. Вертикалният шеф по средата на тялото разделя символично фигурата и по този начин превръща недостатъците в бедрата в елегантен спомен от скорошното раждане. За прическата си отново е избрала фини, изправени кичури, които леко падат по раменете. Изчистеният тоалет Бионсе е съчетала с малко аксесоари – златни обици, гривна и клъч. Завършена, елегантна визия на млада бзнес дама.

 

 

Нямаме търпение да видим, с какво ще се появи на награждаването си в Ню Йорк другата седмица. Очевидно метаморфозата на Бионсе и придава някаква грация и елегантност на дама, която стои на мястото си. Пожелаваме и да се радва на дъщеря си и да продължава да ни вдъхновява.

« Назад към всички новини