45-годишна родна учителка се продава срещу 100 лева на час!

6
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Въпреки че не е в първа младост, тя не смъква цената и странно или не, графикът й е запълнен със седмици напред…

Все повече жени в България с „нормални“ професии започват да практикуват най-древната професия на света. Отличен пример за това е 45-годишна учителка от столично училище, която проституира след учебните занятия.

Според информация на HotArena.net дамата преподава в музикално училище. Има профили в редица сайтове за запознанства. Живее в центъра на София, на пл. „Славейков“. Приема оферти „да попее на микрофона на клиенти“ срещу 100 лева на час.

Въпреки че не е в първа младост, тя не смъква цената и странно или не, графикът й е запълнен със седмици напред. Ученици от школото потресени подадоха сигнал до сайта ни, че са виждали с очите си как госпожата им приема оферти по време на час.

„Телефонът й звъни в час, тя вдига, уговаря с някакви мъже къде да я чакат като си свърши часовете“, твърдят младежите.

В същото време Рени Иванова, която е в бранша от 25 години, разкрива, че се увеличава броят на учителките, медицинските сестри и други жени с „нормални“ професии да предлагат платена любов. Едни го правели с цел увеличаване на месечните доходи, други – за да живеят в лукс, а трети – от безизходица.

Не са малко и студентките и ученичките, които проституират. Студентки до 30-годишна възраст взимали между 80 и 120 лева на час, докато по-възрастните им колежки се пускали на „промоция“ – те се предлагали на двойно по-ниски тарифи.

„Казвам се Ани, на 20 години. Руса, синеока и много-много палава. Можеш да ме имаш всяка вечер, само трябва да осигуриш терен“, гласи една от стотиците обяви, пуснати в нета.

Има и момичета, които проституират година-две, след което се отказват от занаята. Повечето „пеперудки“ обаче практикуват тази професия много по-дълго време. Запознати коментират, че най-добри пари изкарват българките, продаващи телата си зад граница.

Дори се твърди, че два супер луксозни бутика на бул. „Витоша“ са отворени именно с пари на проститутки, работещи в чужбина.

hotarena.net

14/05/2012