Конкурси всякакви: Участвай и спечели в Играта на Mr. Bricolage

2
Добави коментар

Краен срок – 3 юни 2012

Участвай в ИГРАТА

Дори и дъждовното време не може да ни попречи да си мислим за красиви и слънчеви градини! 🙂 Затова ви каним да се включите в нашата игра: обзаведете градина или тераса по свой вкус с предложения от каталога на Mr. Bricolage, като спазвате предварително заложен бюджет от 1500 лв. Жури ще селектира три от най-добрите идеи и те ще бъдат наградени.
Потребителят може да участва в играта като посети Facebook фен страницата на Mr. Bricolage и от там отиде на приложението към играта (линк). Като градински експерт, Mr. Bricolage призовава потребителите си да дадат воля на въображението си, използвайки многообразието от продуктови предложения на веригата. Те могат да направят това, като ги комбинират според своя усет и вкус, създавайки нещо различно и уникално. Целта на играта е да се открият трите най-красиви и интересни идеи за градински решения и обзавеждане.

След като е в приложението на играта, потребителят може да стартира играта като избира фон от предварително качените или качва собствена снимка. Това е първата стъпка, която е абсолютно задължителна, за да се стартира играта. След като избраният/ каченият фон се зареди, потребителят вижда меню с продукти, от които може да избира. Участникът ги подрежда върху фона по свой вкус, като може да променя размера и положението им. Продуктите, които биха “подобрили” градината, но не са част от нея (като например филтри, помпи и др.) се показват отдолу като част от “инвентара”.

Когато се постави курсорът върху някой продукт, потребителят вижда “bubble” с повече информация за продукта; при клик върху продукта, ще бъде препратен към съответния продукт на сайта на Mr. Bricolage.

Условието при обзавеждането на градината е, при избора на продукти да се има предвид органиченият бюджет от 1500 лв.

В края на промоцията жури ще определи трите най-добри предложения. Журито ще бъде в състав Даниел Тошев, Мишо Йолевски и Маргарита Гулева и ще оцени предложенията въз основа на естетическата им издържаност и функционалност.

Потребителите могат да разглеждат вече подадените предложения на други потребители в Галерията.

Наградите в Играта са:

Голяма награда: Ваучер на стойност 150 лева
Ваучер на стойност 100 лева
Ваучер на стойност 50 лева