Хали Бери мята гърди за благородна кауза

5
Добави коментар
Sasho-sait
Sasho-sait

Суматоха
  Шоу

Хали Бери мята гърди за благородна кауза

PlovdivWeek на 16/05/2012, 09:20

Снимка: fansshare.com

Хали Бери

Холивудската знаменитост Хали Бери демонстрира доста екстравагантен начин за благотворителност. Смуглата красавица, известна с ролите си в „Жената котка” и „Готика”, разклати публично пищните си гърди в подкрепа на каузата за борба с рака, след което ги обяви за продан.

Жестът от страна на актрисата беше крайно неочакван и породи бурни реакции по време на митинг в Лос Анджелис. Докато вървеше шествието на кативистите, пред очите на стотици хора, Бери започна палаво да масажира и играе с бюста си, което донякъде шокира тълпата. Тя просто жонглираше с тях, разказва един от очевидците.

По-късно се оказа, че звездата си направила публичния масаж с рекламна цел. Пред организаторите и събралите се репортери Бери обяви, че „дарява” бюста си в името на благотворителната кампания и е готова да го предложи на търг за набиране на средства. Дата и първоначална цена все още не са обявени. Събитието ще има за цел да събере допълнително пари за фонда за борба с рак на гърдата и рак на яйчниците, пояснява Актуално.