Социалистка плаща ромски гласове с пачки от сутиена си

4
Добави коментар
gogo4140
gogo4140

Рая Димитрова е вадила от сутиена си пачки, с които е плащала ромски гласове в подкрепа на левицата на провелия се вот за местен парламент…

Седмата в червената листа за общински съветници в Кюстендил Рая Димитрова е вадила от сутиена си пачки, с които е плащала ромски гласове в подкрепа на левицата на провелия се в неделя вот за местен парламент.

Социалистите финишираха втори на изборите, които бяха насрочени, след като редовните бяха касирани заради нарушения.

За изборния алъш вериш алармират пред „Монитор“ от общинската структурата на ГЕРБ. От там станали свидетели на безцеремонното поведение на Димитрова, която също била от ромски произход.

Според резултатите от вота активистката на „Евророма“ е последната, която попада в общинския съвет от соцлистата. Категорично имаше контролиран вот, извозваха се избиратели, в смесените секции се гласуваше като на поточна линия.

Видяхме нарушенията с очите си, оплакаха се от щаба на ГЕРБ. Очаквало се днес местните гербери да обявят ще поискат ли касиране на вота от ОИК заради търговията с гласове, както и дали самите те ще сезират прокуратурата, като приложат и видеоматериали.

novini.bg

16/05/2012