Тази година – нови златни гривни на световното

1
Добави коментар

Не че някой би се намръщил и на „стария“, но Световните серии по покер вече си имат нов дизайн на златните гривни за победа в турнирите през 2012. Тази година най-желаното бижу в покера е изработка на известния дизайнер от Beverly Hills – Jason Arasheben, известен още като Jason of Beverly Hills.

Работещият по поръчка спец е майсторил бижута за суперзвезди в спорта и киното като Justin Bieber, Kate Perry, Rihanna и P Diddy. Негово дело са и два световни шампионатни пръстена за Los Angeles Lakers, но спираме дотук, защото „активът“ му е прекалено дълъг за описване тук.

Уникалното за Джейсън сега е, че за първи път ще изработва награда за покер състезание и затова не е чудно, че „за нас е чест да имаме възможността да изработим тези уникати за Световните серии по покер и това ще бъде най-скъпото шампионско бижу във всички спортове“.

От сериите също потвърждават, че това ще бъдат най-екстравагантните гривни в историята на WSOP – невероятна награда за най-добрите в покера това лято. „По-блестящо е по-хубаво. Джейсън уважава наследството на Световните серии, но се съгласи само при положение че ще вдигне още летвата. Това е награда, която истински олицетворява предстоящите серии където за пореден пък на мнозина ще се случат немислимо хубави неща в покера. Аз предизвиквам всеки да останат покер безизразни при вида на това невероятно бижу на живо,“ казва Тай Стюарт, ИД на WSOP.

Естествено, гривната за Главния турнир ще бъде най-върховното от всички бижута на серии, изработена с колекция от ръчно подбрани и шлифовани диаманти с най-високи качество, с рубини и черни диаманти за четирите знака за боите и по-малки диаманти, „пръснати“ по 160 грама 14-каратово злато.

Е, хубава работа, но за нас новият дизайн ще придобие много по-голямо значение, ако български играч се върне у дома с гривна от световното.

Ако обичате покера, информирайте се за всички последни покер новини като ни харесате във Facebook или ни следите в Twitter.

11 дни да си запазите място на €10,000 фрийрол за нови играчи в Bet-at-home

За да приветстват с добре дошли новите си играчи bet-at-home организират фрийрол с награден фонд от €10,000, в който всеки може да се включи много лесно. Просто трябва да направите своя първи депозит в залата и да изиграете поне една рейк ръка през май месец и ще получите билет за този страхотен турнир, който ще се състои на 7 юни. Началният час е 20:30 – започвате с 2,500 чипа на 10 минутни блайндове. Подобни предложения не изкачат често така че се възползвайте докато е време.