Зара пробива сама в Холивуд

1
Добави коментар

Варненката твърдо е решила да се пробва като актриса в Меката на киното – Холивуд. За САЩ обаче бившата брадърка заминава сама.

Заради желанието и амбицията си да стане известна актри­са, Зара се отправи към единственото място, където тази нейна мечта има най-голям шанс да се осъществи – JIoc Анджелис. Пред „Блясък“ чаровната брюнетка разкри, че за Щатите заминава сама, а не с някой мъж, но там я чакат много приятели, с ко­ито се познава от школата в Ню Йорк, където изучаваше тънкостите на актьорската професия.

„Ще бъда в Америка до ав­густ. Там ще се съсредоточа върху намирането на агенти, с които да работя. С част от тях вече съм си уредила срещи, благодарение на чуждес­транните продукции, в които съм се снимала тук. Ще ходя по кастинги и ще видя дали ще успея да се реализирам“, не крие амбициите си Зара.

Брюнетката сподели още, че макар в Лос Анджелис да има много българи, нейният приятелски кръг е изцяло от чужденци. „Не искам да прозвучи неприятно, но аз не поддържам много връзки с българи в Щатите. Единстве­но с Башар Рахал, който ми е давал не малко съвети – къде да отида, с кого да се видя“, откровеничи Зара. Въпреки че Башар от доста време е у нас, двамата успели да се видят един-единствен път, при това на кастинг за филм.

ДЕБЮТ ПРЕД БГ ЗРИТЕЛИТЕ

Наскоро зрителите видяха за първи път актьорския талант на Зара в новия сериал „Сутрешен блок“. Брюнетката се превъплъти в ролята на гаджето на продуцента на ранното предаване. „Участвам само в един епизод. От сериала ме поканиха и аз приех. Малко се бяха притеснили, тъй като аз трябваше да заминавам съвсем скоро и не се знаеше дали ще успея за снимките. Накрая все пак всичко се случи“, разказа Зара. Тя сподели, че има малка роля и в лентата с Вини Джоунс и Том Сайзмор – „Рота герои“, чийто снимки се състояха у нас. Изявата й обаче едва ли ще се появи на голям екран, тъй като повечето ленти, в които бившата брадърка се снима, излизат директно на DVD.

 

От къде започна всичко – Big Brother 1 – Мел и Зара правят секс

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.