Райна и Надя на Коцето се изпокараха

5
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Повод за скандала дала фолкдивата, която в свое интервю заяви, че с Константин са добри приятели и не само продължават да се виждат, но дори искала интимни съвети

Бившата и настоящата половинка на фолкпевеца Константин се изпокарали жестоко, заради неуместни изказвания на Райна, гласи най-новата клюка.

Повод за скандала дала фолкдивата, която в свое интервю заяви, че с Константин са добри приятели и не само продължават да се виждат, но дори искала интимни съвети от него. Константин с охота потвърди думите на македонското девойче, с което успял да си навлече гнева на съпругата си Надя.

Когато прочела за странните отношения между съпруга си и Райна, блондинката изпаднала в истерия и се разпищяла с всички сили, пише skandalno.net. Първоначално вдигнала скандал на чалгаджията и поискала обяснение за действията му. И тъй като Коцето не успял да се оправдае по логичен начин жена му съвсем се вбесила и взела мобилния телефон на певеца.

Там на първо място била записана Райна, но не с нейното име, а с псевдонима „моето малко котенце“. По-късно Константин обяснил пред приятели, че умишлено е написал „котенце“, а не „пиленце“, защото Надето много бързо щяла да усети какво става, твърдят от сайта.

Когато се докопала до номера на Райна, съпругата на Константин избягала навън, като залостила вратата с ключа си. След това се обадила на певицата и поискала лична среща с нея. Райна се опитала да обясни, че е станало недоразумение и помолила блондинката да не приема ситуацията толкова на сериозно.

skandalno.net.

19/05/2012