Чепинец и Витоша (Бистрица) не се победиха

2
Добави коментар

 Футболистите на Чепинец (в червено-синьо) записаха десето равенство в трета дивизия през настоящото първенство 

Съставите на Чепинец (Велинград) и Витоша (Бистрица) приключиха при резултат 1-1 в мач от Югозападната „В“ група.

Гостите поведоха в 25-та минута на двубоя. Радослав Симеонов засече отблизо центриране отдясно за 0-1.

В 30-та Димитър Кръстев пропусна да отбележи втори гол за „тигрите” от Бистрица. Техничният му удар по диагонала излезе в аут.

В 41-та минута Васил Содев, почти от аутлинията, върна топката пред вратата на гостите и Кристиян Здравков се разписа за 1-1.

В 63-та Чавдар Димитров – Пилето от Чепинец отправи плътен удар, но само отличната намеса на вратаря Владимир Славев предотврати опасността.

В 79-та вратарят на домакините Станислав Томов улови отклонената топка от съотборника си Атанас Христов. Гостите получиха правото да изпълнят непряк свободен удар в наказателното поле на велинградчани. Топката се отби от стената.

В 90-та минута Христо Сталев можеше да донесе трите точки на Чепинец, но отново Славев бе последна преграда пред вратата на Витоша (Бистрица). Ситуацията предизвика гнева на столичани, които претендираха за немаркирана засада.

Минута по-късно „златен шанс” получиха и гостите, но Томов изби топката.

Неделната среща бе проследена на живо от 350 зрители. Част от тях напразно очакваха да видят в игра за гостите премиера Бойко Борисов. Заради многобройните си ангажименти футболистът с №13 не се появи. Министър – председателят има редовна картотека в тима на Витоша (Бистрица) от четири години насам в Югозападната „В” група.

Георги БЕЛЕВ