Чип тунинг с професионализъм, качество и гаранция – Ntuning.bg

2
Добави коментар
Patt
Patt

Всеки е чувал за чип тунинг! Някои хора имат положителна нагласа, други са „наплашени“ от самозвани сервизи. Факт е, че при професионален подход, голяма част от собствениците на автомобили, попаднали на правилното място, често казват „След чип тунинг, колата е като нова – Върви гладко и е супер!”    

Ntuning е водеща компания за специализиран софтуерен инженеринг без компромиси. Ние Ви предлагаме единствено качествени решения, насочени към софтуерната модификация на автомобилите. За да отговорим на пазарните очаквания, ние се фокусирахме върху три неща:

Професионализъм – Всички процедури по чип тунинг от Ntuning се изпълняват от квалифициран персонал. Нашият екип е съставен от специалисти в области като: програмиране и софтуер, автомобилна диагностика, механика и сервизиране. Годините опит ни два възможност да предложи надеждни решения за автомобили, джипове, мотори, лодки и състезателни проекти.

Качество – Всеки един автомобил получава най-доброто. Нашата цел е автомобилите да бъдат по-мощни, по-бързи, по-икономични и разбира се надеждни! Само така вие ще сте удовлетворени от модификацията.

Гаранция – Всички предлагани от нас решения са подкрепени с гаранция за качество и надеждност на използваните материали и извършвани манипулации. Във всеки един момент може да потърсите нашето съдействие.

Намерете Вашия автомобил в базата данни от автомобили. Обърнете внимание на различните версии софтуер. Предлагаме ЕКО тунинг, Стандартен тунинг, както и Агресивни и спортни версии. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас.

В нашия екип имаме експерти с дългогодишен опит и сериозни познания в области, като – джипове и автомобили 4х4, автоматични скоростни кутии, автомобилна електротехника и електроника, филтри за твърди частици, роботика и фина механика.

Нашите стремежи са насочени към – качествени решения за софтуер. Автомобилът трябва да бъде надежден и безпроблемен.

Екип Ntuning.bg

Намерете ни и във Facebook – http://www.facebook.com/ntuning.bg