В дамската чанта

1
Добави коментар
Vodofashion
Vodofashion

В дамската чанта

14:32, 06 Януари 2013

Съществува едно нещо, от което и най-смелият мъж и войн би се поуплашил. И това не е никакво чудовище, звяр или огнедишащ дракон а… дамската чанта. Всяка себеуважаваща се мацка има поне три такива и безумно си ги обича. Но не самата чанта предизвиква паника у представителите на мъжкия пол, а нейното съдържание… и често обемът и (но няма как да поберем всичко нужно в мъничка чанта! А и голямата торба така си върви с вталена туника, например.). Всяка една от нас тайничко признава, че в нея носи повече неща, отколкото трябва и са и нужни, но просто не можем да ги оставим у дома. Ами ако потрябват? Сега ще разнищим най-често срещаните предмети, които живеят в дамската чанта.

 

Естествено, няма начин да излезем навън без гримовете си. Небрежно пръснати по дъното или подредени в несесер, те са неотлъчна част от деня ни. Спирала, червило, молив за очи, крем за ръце… Коя мацка не е натрупала поне тези предмети в чантата си? А дали ще и потрябват… никой не знае, няма и значение. Важното е да са там.

 

Несесер за маникюр. Представяте ли си ситуацията, в която нокътчето се чупи, а ни предстои работна среща, чорапогащникът е нов, блузата е от нежна материя. Как да рискуваме да задерем нишките и да съсипем тоалета си? Естествено, че ни е нужен този малък комплект. Освен това няма друг предмет, който да служи за толкова много неща…

 

Тефтерче и химикалка. Как да се справим, ако трябва да оставим бележка, или пък да запишем номера на сладура от кафенето? Естествено, че ни е нужен дори и мъничък бележник с шикозен десен, който задължително да върви с чантата.

 

Игла и конец. За всеки случай, за да сме готови винаги да зашием палавото копче или дупчицата на ръкава.

 

Модерен телефон. С камера, смс-и, снимки и телефони, без кото не можем. Как ли са живели (и носели чантите си) дамите преди? Та в малкото апаратче са снимките на гаджето, кучето, децата. Съобщенията и телефоните на бифшите гаджета и всичко на ръка разстояние.

 

Бонбонки, шоколадче, вафла. Трудно е да живеем забързано без нещичко за хапване, добре скрито в дамската чанта.

 

Това са само малка част от предметите, които можете да откриете в чантите на мацките. Скоро ще си поговорим и за най-странните неща, които можете да откриете в дамската чанта. Какво ли още има вътре???

« Назад към всички новини