Рангел Чеканов заплашва Гълъбина с убийство

53
Добави коментар
naskoki
naskoki

В сериала „Столичани в повече“ положението става все по- напечено.

Майката на Рангел Чеканов- баба Марийка ще разкрие греховността на Гълъбина.

 Бракът между двамата съпрузи изглежда пред разпад. Баба Марийка и бай Милчо ще се превърнат в истински детективи на които не им убягва нищо. Заредени с търпение, провизии и бинокъл и хъс, те ще дебнат пред кръчмата в очакване най- сетне да се сдобият с доказателства за похотливостта на Гълъбина.

Този път… чакането им няма да е напразно и нахаканата баба ще побърза да сподели с Рангел разкритието си. Всички замесени ще бъдат привикани за разпит в дома на Чеканов, който бесен от случващото се зад гърба му ще заплаши с убийство прелюбодейците.

След като изгубиха всички пари в казиното, Спас и Йовка  ще отидат при Цезара с надеждата на Спас да му се размине. Този път той ще бъде благосклонен към тях и ще им отпусне малка отсрочка, но въпреки това, дълбоко отчаяние и страха за живота му ще налегне Спас. Той ще бъде убеден, че много скоро ще бъде убит. Съпругата му няма да е очарована от идеята да остане вдовица и все по- често мисълта за общо бъдеще с Радко няма да й се струва толкова абсурдна…

Ще бъде интересно.