Конна база Драгалевци

1
Добави коментар
yasoo
yasoo

За всички любителите на конете и конната езда.
Конна база Драгалевци се намира сред прекрасната природа на планина Витоша. Имате уникалната възможност да стигнете с кон чак до Драгалевския манастир, Щастливеца или пък до Черни връх, да пояздите по равни пътеки до Бистрица, Симеоново или Железница.

Можем заедно да начертаем нови маршрути.
Всичко зависи от вас и вашите желания.
Конната база разполага с опитни инструктори и много кротки коне, които са свикнали с контакта с хората.

Базата предлага различни видове конна езда:
Предлагаме ви езда сред природата.
Анти-стресови и разтоварващи разходки за удоволствие и отмора /не е задължително да сте се качвали на кон/.
Любителите на конната езда с по-голям опит пък могат да се насладят екстремни преходи, нощна езда или няколкодневни преходи.
Съвместните ни преживявания ще оставят дълготрайни спомени.

Конна база Драгалевци се намира в покрайнините на град София, в квартал Драгалевци, последната спирка на автобус 93, първа станция на драгалевския лифт.

Конна езда за начинаещи в конна база Драгалевци
Учебни часове – индивидуално
Усвояване на основен седеж на седлото и разбиране на основни елементи от поведението на коня и езика на тялото му. Усвояване на основните техника в ездата: тръс и галоп. Професионален инструктор и добре обучени, спокойни, учебни коне.

Обучение за деца – индивидуално
От 3 годишна възраст, много опитен инструктор, добре запознат с детската психология. Конната езда е изключително полезна както за здрави деца , така и за деца с редица заболявания на костната система; психологически проблеми.

Конна езда за напреднали
Езда по пътеките на планина Витоша- индивидуално и в група
Ездача се подготвя за различни обстоятелства и препятствия, които може да срещне, яздейки сред природата. Можеш да яздиш в пресечена местност, да преминаваш реки и тесни пространства, да изкачваш хълмове и да се спускаш по тях… Може да галопираш по безкрайни поля и вятърът в косите да шепти за свободата.

www.ezdasofia.com