Асеновградчанката Кристина Арабаджиева спечели „България търси талант”

2
Добави коментар
Yoani4ka
Yoani4ka

Суматоха
  Шоу

Асеновградчанката Кристина Арабаджиева спечели „България търси талант”

Йоана Гагова на 29/05/2012, 22:47

Снимка: btvnews.bg

12-годишната Кристина Арабаджиева грабна наградата от 60 000

12-годишната асеновградчанка Кристина Арабаджиева спечели „България търси талант“ след прекрасно изпълнение на култовото парче „Камино“. Момичето, което омагьоса журито в предварителните кръгове с „Излел е Дельо хайдутин“ и „Лале ли си, зюмбюл ли си“, спечели симпатиите на публиката и наградата от 60 000 лв.

Другите двама във финалната тройка са 10-годишната Виктория Цанкова и танцьорът Метин Енимехмедов.  Вики омагьоса зрителите с уникално изпълнение на рок парче, а Метин – с яките си брейк импровизации. 

 

Кристина впечатли не само с глас, но и с изключително красива визия. Веднага след изпълнението й членът на журито Хилда Казасян възкликна, че момичето се е превърнало в ангела на тазгодишното издание на шоуто. Краси Радков пък я нарече елф, завладял сцената по магнетичен начин. И Любен Дилов-син се поклони пред таланта на асеновградчанката и й предрече бъдещето на голяма певица.

 

Не очаквах, но много се радвам. Ще се явявам на участия, ще продължавам да пея, ще уча в музикално училище, зарече се тържествуващата Кристина, която сподели успеха си с майка си.

 

Вота на феновете в интернет спечелиха танцьорите от формация „Феникс“.