Как 2012 се отразява на любовта

30
Добави коментар
jvasi
jvasi

През 2011 година са заложени основите на развитието на отношенията ни с околните и най-вече с човека, когото обичаме, и ще се развият през тази година.

През 2012 година отношенията ви с партньора ще преминат към съвсем ново измерение, няма да има караници по незначителни поводи, ще настъпи хармония, която няма да бъде променена от нищо, но всичко зависи от самите вас.

Числото 5 е числото на тази година – 2012 = 2+0+1+2 = 5. То символизира свободата и риска, свободата да си самият себе си и рискът да се покажеш на всички останали такъв, какъвто си наистина, без излишни преструвки.

През тази година ще се окаже, че сте налагали прекалено много ограничения на самите себе си и това се е отразило и върху връзката ви, но все още не е късно да поправите всичко.

Ако човека, когото обичате в момента, е голямата любов на живота ви, тази година ще промени всичко за вас. Ще премахнете бариерите, които сами сте си сложили, и ще можете да се отдадете изцяло и напълно на любимия човек.

През тази година отношението ви към човека ще бъде под надслова: „обичам те, затова искам за теб това, което ти искаш за себе си”.

През тази година ще изпитате ужасния страх, че партньорът ви ще иска да ви напусне завинаги, но от вас зависи този страх да си остане само във вашите фантазии.

Имайте предвид, че 2012 година е много важна година. Тя започва и завършва с двойка. Числото 2 е символ на връзките, на добрите отношения и разбирателството.

Между двете двойки има нула и единица. Нулата и единицата са основните строителни елементи на живота. Нулата представлява женското начало, единицата – мъжкото.

През тази година както никога досега отношенията ви с партньора ще изкристализират и ще разберете кое е най-важното за вас.

Тази година не е времето да въвеждате каквито и да било ограничения за партньора си, това е време за отстъпки и компромиси. Бъдете искрени с любимия човек и не го лъжете, това ще се отрази на отношенията ви.

Любов и свобода – това е посланието на 2012 година. От вас зависи да го използвате както трябва.