„Пума“ доставя екипи на Левски за 350 000 лева – А-група

2
Добави коментар
Hish
Hish

Новата екипировка на Левски е причина все още да не бъде представено нито едно ново попълнение на си­ните. Сините чакат пълния комплект от „Пума“ и едва тогава ще свикат прескон­ференция, на която ще бъ­дат промотирани и новите официални фланелки. Спортният гигант ще облича изцяло Левски и дет­ско-юношеската школа през следващите години.

Сделката е на стойност около 350 хиляди лева, но от „Герена“ няма да плащат ни­що от тази сума, а на прак­тика „Пума“ ще е новият спонсор на клуба след „Пепси“.

В последния сезон Левски игра с „Найк“, но очакванията от продадени фланелки и други облекла не бяха оправдани, освен това сини­те плащаха част от екипи­ровката. Преди това левскарите бяха обличани от „Улшпорт“.

Новият доставчик на екипировка ще продава в първите месеци фланелки и други на преференциални це­ни за привържениците на Левски.

Много вероятно е през следващия шампионат сини­те отново да заложат на жълтия цвят като резервен екип, тъй като сегашното бяло не се хареса от право­верните стари левскари, за които бялото е натрапено от сливането с милиционер­ския Спартак.

http://topsport.bg