Онлайн магазин за Електронни Цигари и никотинови течности на едро

1
Добави коментар
ivaila
ivaila

За повече информация за можете да посетите този сайт – Никотинови течности

Какво е електронна цигара?

Електронна цигара е най-добрата алтернатива за отказване на цигарите и другите тютюневи изделия. Тя е електронно устройство с литиево йонна батерия. Посредством батерията се произвежда пара, заместител на дима от обикновената цигара. В зависимост от никотиновата течност която се използва, парата съдържа различно количество и концентрация никотин, който задоволява нуждата ви от никотинов глад. Повечето от никотиновите течности са ароматизирани с тютюневи или плодови аромати.

Какво е никотинова течност?

Никотиновата течност се вдишва посредством произведената пара. В зависимост от вида и модела на цигарата, те се добавя по различни начини. При цигари Ego-T, тя се налива в танкчето/пълнителя. Има никотинови течности с различно съдържание на никотин (24мл. 18мл. 11мл.) и е заместител на никотина в обикновените цигари. С електронна цигара най-важното е че не вдишвате останалите над 3500 вредни вещества съдържащи се в цигарения дим а само съдържанието на никотиновите течности.

Как мога да откажа цигарите с електронна цигара?

Всичко зависи от вас, това което можем да Ви посъветваме, като „никотинова диета“ е:

Използвайте около месец никотинова течност с високо съдържание, примерно 18мл.
Използвайте около 2 месеца никотиново със съдържание 11мл.
Използвайте около месец течност със съдържание 6мл.
Използвайте течност без съдържание на никотин.

Постепенно като намалявате съдържанието на никотин във вашата цигара, започвате малко по малко да губите навика да пушите. Понякога дори забравяте за този лош навик. Нека да ви помогнем да откажете цигарите!