Секси фигура за плажа

19
Добави коментар
temi
temi

Летният сезон започва, плажовете ни зоват. Време е да покажем секси фигура. А имаме ли я? Какво да правим с излишните натрупвания около корема и ханша? Ето няколко съвета за бързо влизане във форма.

Независимо дали имате нужда от спешно сваляне на килограми, организмът ви е пълен с токсини, страдате от целулит, липсва ви енергия или кожата ви не е в добро състояние, най-често проблемът е общ – храните се нездравословно и не тренирате редовно. Замислете се за сериозни промени в начина си на живот, но на преден план се съсредоточете върху това, което ви тормози най-много, за да се съблечете на плажа. Ето и нашите топ съвети за секси фигура на плажа:

Експресно отслабване. Ако не сте водили здравословен начин на живот и не сте спортували редовно, както би трябвало, ще трябва да се доверите на някоя бърза и изпитана диета за сваляне на излишните килограми. Нашите предложения са: 1. Лятна диета с извара 2. Диета „Секси на плажа” Борба с целулита. Портокаловата кожа не е никак естетична. Ако основният ви проблем е целулитът, а не излишните килограми, доверете се на Ефикасна диета срещу целулит.

Със силна воля, упоритост и постоянство ще постигнете чудеса с фигурата си. А плажът? Плажът вече очаква своите секси нимфи. 01.06.2012/Биляна Божилова