Кубрат Пулев и Андреа се разделиха? – SportVox

1
Добави коментар
sheri
sheri

Фолк певицата Андреа и дългогодишната ѝ половинка – боксьорът Кубрат Пулев, са се разделили, твърдят от bliasak.bg. Новината излязла от достоверен източник, твърди „Блясък“.

Все още не е ясно дали двамата окончателно са сложили край на връзката си, или раздялата им е временна. Потърсена за коментар, Андреа предпочете да запази мълчание по въпроса.

Според някои от феновете раздялата е с цел пиар, а според други – в името на кариерата. Наскоро блондинката подписа с най-известната румънска компания, която продуцира поп изпълнителите Akcent и Inna.

Боксьорът Кубрат Пулев-Кобрата пък стана новият европейски шампион в тежка категория, след като нокаутира състезаващия се за Германия Александър Димитренко.

Изпълнителката е посетила само 1-2 мача на Кобрата, откакто той се премести на професионалния ринг. Боксьорът не ѝ разрешаваше, тъй като понасяла тежко кървавите удари.

В началото на годината двамата заявиха, че искат бебе, но още им е рано за тази крачка. И докато спортистът нямаше нищо против да стане баща веднага, половинката му разкри, че все още не е готова.