Шаки нахлува в спалнята на Боряна

45
Добави коментар
tvtv.bg
tvtv.bg

В следващия епизод на Стъклен дом: Спасението, който ще видим в понеделник, 4 юни, от 20 ч. по bTV, Шаки и Николай ще преминат всички граници, за да отмъстят на врага. Жеков няма да се откаже от намерението си да убие Камен, но преди това ще трябва да си върне ценните записи от казиното и парите, останали в мола. Касабов ще бъде отвлечен и подложен на жестоки изтезания. Кошмарът му ще стане още по-голям, когато разбере, че Шаки е намислил да стори нещо и на Боряна.

Междувременно, без да подозира какво се случва със съпруга й, Боряна ще разкаже на Ваня за преживяванията си със Шаки. Касабова няма да се вслуша в лошите предчувствия и предупреждения на приятелката си и ще я успокои, че е уверена в действията на Камен. Съвсем скоро от спокойствието й няма да остане и следа – неочаквано Шаки ще я посети в спалнята й. Как ще се отнесе към жената, която се е възползвала от чувствата му, ще разберем тази вечер от 20:00 часа по bTV.

Похитителите на Христо ще се свържат с Елена и ще поискат диамантите в замяна на живота му. Атанасова ще получи точни инструкции за предаването на скъпоценните камъни, но заради грешка в изпълнението му ще получи ужасяващ видеозапис.