Бялата мъжка риза: Класика!

45
Добави коментар

Твърдо вярвам, че ние не трябва да забравяме класиката. Ето защо в тази статия ще говорим за класическата бяла риза.

Всеки уважаващ себе си мъж трябва да има поне една такава риза в гардероба.

Но първо, малко история. Първите в света ризи са открити в Египет, почти преди 5000 години. До началото на ХХ век, се е считало че ризите са бельо. Колкото по богат си толкова по малко показваш ризата си, носенето на риза без нищо над нея е било индикация за бедност.
Докато през деветнадесети век, да избереш бяла или синя риза бе немислимо, 100 години по-късно това е най-честият избор на цветове.

Идеи за това как да носим бяла риза

1. С жилетка
През топлите месеци се опитайте да забравите за черно, сиво и синьо и заложете на жилетките в горско зелено, светло синьо или пастелни цветове.
За стилистично дръзките млади момчета, помислете за нюанси на жълтото, както и други ярки, атрактивни цветове.

2. Раирани сака
Избягайте от обичайния рутинен стил, като облечете раиран блейзър. Той ви дава шикозен морски вид, особено през летните месеци.
Въпреки, че с шарен блейзър определено няма да останете незабелязан, райето придава лек консервативен вид, така че е подходяща комбинация и за официални събития.

3.Бели панталони
Бялата официална риза риза е класическа и модерна, но в комбинация с бял панталон, ще създадете един невероятен летен ансамбъл.

4. Спортно яке
Комбинацията бяла риза и спортно яке в небрежно елегантен стил е особено актуална сред младите. Дънките са задължителни, спортното яке ще бъде зашеметяваща комбинация с бели панталони и маратонки.