Подходящият аромат за всяка зодия

3
Добави коментар
vita
vita

Зодиакални знаци

Рейтинг

Детайли

Категория: Зодия

05

Юни
2012

Рейтинг

Последно обновена на Сряда, 06 Юни 2012 04:33

Написана от Amore

Посещения: 2733

Какъв аромат хармонично допълва вашият образ и стил? Как да не грешим, когато избираме парфюм както за себе си, така и за подарък? С помощта на зодиакалната характеристика можем да се справим успешно с тази задача. За някой хора ароматите са от изключителна важност, а други изпитват болезненост при наличие на силен парфюм в близост до тях. Всичко това зависи от състоянието на нервната ни система, начин на живот, социална среда и не на последно място нашият хороскоп. От голямо значение е изборът на парфюм, а всеки аромат има свое звучене. Например аромата на амбър увеличава сексуалността и идейната сила, ето защо казват, че това е ароматът на милионерите.

Характеристиките, които съм дала по-нататък, са за така наречените абсолютни представители на дадена зодия. Ако вие знаете своята лунна зодия и асцендент прочетете и тях, така ще добиете една по-точна картина за вашия вкус към парфюмите.

 

Овен

 

Опитайте класически парфюм със силно изразен аромат. Острата миризма ви активизира и ви прави още по-упорити в постигане на своите цели. Дървесните нотки подобряват вашето самочувствие и ви подтикват към доброта. Ако парфюмът е за подарък изберете вишнево – червена опаковка.

Телец

На вас ви подхожда парфюм с цветно-слаки нотки, а също свежият аромат на бергамот. Тези аромати стимулират чувството ви на естетика и отстраняват характерната склонност към мързелуване. Ароматите лесно може да ви помогнат да се приспособите още по-добре към промените в живота, както и да бъдете по-предприемчиви и активни. Ако парфюмът е за подарък изберете ярко червена или ярко зелена опаковка.

Близнаци

Вашият активен образ на живот си пасва идеално със свежите цитрусови аромати. Такива аромати ще подействат положително на психиката ви и ще окажат по-голямо влияние върху вашата организираност. Мириса на прясна и свежа зеленина ви помага да постигнете равновесие с вашата нервна система. Ако парфюмът е за подарък изберете екстравагантно шишенце, а опаковката да е в нежно жълт или небесно син цвят.

 Рак

Вашият творчески дух е способен да се вдъхнови от свежия аромат на море и тайнственият полъх на цветовете на кактуса. Подхождат ви и летните цветно-плодови аромати. Мириса на жасмин ви дава сили. Най-добрият подарък за представителите на зодия рак би бил, кръгло флаконче, а опаковката да е в тъмно жълт или бял цвят.

Лъв

Идеалният парфюм за вас е комбинация от цветни и елегантни нотки. Вашата чувствителност се повишава с наситени аромати. Дървесните нотки развиват чувството за увереност в себе си и укрепват вярата в собственото достойнство. При покупка на парфюм изберете голям флакон в жълта, зелена или златиста опаковка.

 

Дева

 

Силните цветни аромати и екзотични миризми може да ви настроят на романтична вълна дори и в строга работна атмосфера. При покупка на парфюм за представител на зодия дева се насочете към флаконче със строга и правилна геометрична форма в синя или зелена опаковка.

Везни

Сладките аромати са създадени за везните. Те имат силата да ви направят по уверени и решителни. Ще им допаднат парфюми, чието флаконче е със заоблени форми, а опаковката също като при девите да е в синьо-зелени нюанси.

Скорпион

Цитрусовите аромати стимулират вашата мощна духовна сила. Ванилията подобрява вашето настроение и успокояват вашите нерви. Вие може да се сприятелите парфюм затворен във флакон с асиметрична форма в тъмно син или тъмно червен  цвят.

Стрелец

Аромата на лавандула, жасмин, цитрусови нотки ви действат благоприятно и жизнено. Добре е флакончето да е с нестандартна форма, а опаковката да е в син или лилав цвят.

Козирог

Ще ви се харесат парфюми с аромат на тютюн, кожа и ще ви плени аромата на жасмин. Трепетният аромат на горски мъх, дървесина, билки ще стимулират концентрацията ви. Обърнете внимание на парфюм в масивен флакон, а опаковката да е в тъмен цвят.

 

Водолей

 

Харесват ви аромати в елегантен цветен букет, с преобладаване на роза и портокал и мандарина. Тези аромати ви опияняват, действат ви успокояващо и стимулират вашата духовна сила. Най-близко до сърцето ви ще е онзи подарък, който е в тъмно-червена или вишнева опаковка, със сребристи отблясъци.

Риби

Ароматът на градения и мимоза ще ви вдъхновят за нови успешни действия и ще увеличат способността ви да се вживявате и да чувствате целия свят. Тайнствените аромати на амбър и море пробужда чувство на нежност и фантазия. Флакончето е добре да бъде в нежна форма с украшения и интересни изображения, а опаковката да е в пастелен цвят.

Добави в Svejo

< Предишна

Следваща >