7 съвета как да изберете правилния бански…

1
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Ако се притесняваш от избирането на нов бански за този сезон, тези съвети могат да ти помогнат да избереш правилния за теб модел и да сложат край на твоите терзания.

Колко от вас са носели привидно съвършен бански костюм в съблекалнята, само за да разберат, че той подчертава издутия им корема и кара краката им да изглеждат десет пъти по-едри? Така че преди да започнеш търсенето тук са 7 прости съвети, които да допринесат за намаляване на стреса от намирането на правилния бански костюм.

1. „Обади се на приятел!”

Съветите на твоите приятелки могат да те спасят от истински модни гафове. Така че като начало вземи най-искрената си приятелка с теб по магазините и се оглеждай в нейните очи!

2.Когато се чувстваш добре, изглеждаш добре!

Ако току що си погълнала една кутия сладолед или се чувстваш напълно преяла / несигурна / леко болна, то тогава сега не е най-подходящото време да си търсите бански. Но пък може да бъде идеалното време да си потърсите летни обувки!

3. Погрижи се за нещата „там долу”!

Също така си сложи прашки, дори и ако обикновено се придържаш към бикини, за да не сваляш бельото си когато пробваш банския костюми… защото все пак никой не иска да се види с два ката бикини.

4. Избери правилната материя

Най-добрата материя за бански е смес от найлон и спандекс. Найлона е супер прибиращ, изсъхва за секунди и запазва формата си дори след продължително носене. Малко спандекс ще осигури допълнително пробиране. Чувстваш ли се като кралицата на плажа вече?!

5. Подчертай „добрите си страни”

Като човек, който иска да покаже малко сексапил може да се насочиш към пайети, копчета и щампи. Това ще добави обем към гърдите ти. А ако си по-надарена в тази област избери по-тъмно горнище с връзки през врата и без украшения. Същото правило важи и за долната част: акцентите и страничните връзки ще ти помогнат да подчертаете извивките си, а обикновения вариант ще свърши чудеса в скриването на проблемните области.

6. Удължи краката си

Ако си като повечето от нас, можеш спокойно да си позволиш да изглеждаш по-висока. Така че, отърви се от боксерките в полза на високо изрязаните бикини. Резултатът ще ти хареса!

7. Покажи самочувствие!

Обръщаме се към всички момичета: не се крийте в бански, който изглежда като този на баба ви. Вместо това, изберете модел, който да подчертава един от вашите най-големи активи, с дълбоко деколте или с изрязан цял бански. Леко набраните модели в предната част пък прикриват коремчетата и изглеждат страхотно!

С тези съвети, ще намериш подходящия бански за нула време. Кои от тях мислиш да приложиш този сезон? Или имаш друг трик за намиране на перфектния бански? Споделете … в края на краищата всички ние плуваме заедно по този въпрос!

Вижте още съвети как да избере правилния бански според фигурата ви!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.