Изработка на Мобилно Приложение

0
Добави коментар

Изработка на Мобилно Приложение

Изработка на Мобилно приложение и мобилен сайт. Особености при изработката на мобилни приложения.

През последните години дяла на използването на интернет през мобилните телефони и таблетите се увеличава многократно. Потребителите използват всяка свободна минута да се снабдяват с информация, а най-лесният вариант за това е чрез използването на смартфон и мобилен интернет. Ефекта от отварянето на тази нова нисша в бизнеса е и търсенето на услугата Изработка на Мобилни Приложения и Мобилни Сайтове за визуализиране на съдържанието в удобен за смартфоните формат.
Освен различният формат за Изработка на Мобилното Приложение, в него се спестяват някои елементи от стандартните уеб страници и това го прави много по-лесно за зареждане и по-пестелив от гледна точка на разход за трафик на интернет.
Често, мобилните приложения се изработват така, че да дублират автоматично съдържанието от уеб сайтът на компанията поръчител, но не винаги.
За направа на мобилните приложения се използват както авторски системи за управление на съдържанието, така и известни системи като WordPress. Като експерти в бизнеса, ние от New Soft Com имаме зад гърба си успешно реализирани проекти както на системата Woрdpress, така и изработени мобилни приложения базирани на други не толкова популярни и авторски системи за управление на съдържание.
Направа на задание за Изработка на Мобилно приложение
Ако сте решили да се захванете със Изработка на Мобилно Приложение за бизнеса ви, то е хубаво преди това да направите кратко задание на базата, на което ще се срещнете с фирми за да получите конкретна оферта за изработка на мобилно приложение. Ако още не сте избистрили идеята в главата си за вашето мобилно приложение, може да разчитане на опитът ни в изработката на мобилни приложения и да се свържете с нас за нашата адекватна помощ и съвети.
 
Дизайн на Мобилно приложение
Дизайна и структурата е важна част от изработката на мобилното приложение. Именно дизайна и структурата на приложението го правят различно от стандартните уеб страници. По-малката резолюция на мобилните телефони и таблетите, ни карат да се съобразяваме с различни ограничения, които се налагат именно от това. Различните съотношения между височина и широчина на екрана при различните устройства и производители затрудняват още повече изработката на самият дизайн. Във връзка с това е хубаво да направите една предварителна среща с опитна фирма като нас за да ви изясним всички тези ограничения, с които трябва да се съобразите при планирането и дизайна на вашето приложение, за да може да извлечете максимума от това.
 
Изработка на потребителска и административна част на Мобилно Приложение
Това, което е по-специално при изработката на мобилни приложения, е че се спестяват flash елементите и някои от елементите базирани на javascript, с цел правилна работа на приложението. В зависимост от изработката на желаното приложение, някои от клиентите избират да не се конфигурират всички от функциите на уеб сайтът, а само част от тях. Въз основа на практиката и с цел улеснение на администрирането на приложенията, административната част се реализира във формат удобен за работа със стандартен компютър. Двете най-популярни операционни системи, за които се изработва приложението са Android (на Google) и IOS (на APPLE).
 
Популяризация на Мобилни Приложение
Най-лесният начин за популяризиране на приложението е чрез линк от уеб сайтът на компанията. Другият вариант е чрез регистриране на приложението на платформата на Google Play за Android и ITunes на APPLE. Регистрацията в двете платформи е платена. Ние от New Soft Com сме регистрирани разработчици на мобилни приложения и за двете платформи и при изработка на приложение от нас, за който и да е от двете платформи ще го регистрираме вместо вас.
 
Заявка за изработка на Мобилно Приложение
Надяваме се че ви бяхме полезни. Заповядайте на среща с наш представител за да ви обясним модела на изработка на мобилно приложение в детайли и да ви направим конкретна оферта по ваша мярка. Ние от New Soft Com ви приветстваме да направите вашите запитвания за изработка на мобилно приложение, като използвате формата за контакт на сайтът ни, или се обадите на директният ни телефон за връзка.
 

   
Tweet