Нова дрога поражда апетит за човешко месо

5
Добави коментар

Свят
  

Нова дрога превръща младежи в канибали

PlovdivWeek на 07/06/2012, 16:34

Снимка: elitedaily.com

Един от пристрастените към „солите за баня“

По американските улици се разпространява нов вид синтетична дрога, наречена „седмото небе“, която превръща младежите в канибали. Това съобщиха в официално обръщение полицейските власти от Маями, щата Флорида. Предупреждението идва след поредица от канибалски нападения, извършени с особена жестокост. Полицаите от крайбрежния град приканиха своите колеги за максимална бдителност, предаде АФП, цитирана от БТА.

 

Униформените служители от Маями съобщиха още, че са предотвратили нов трагичен инцидент, като са задържали младеж консумирал от канибалската разновидност на екстази. 21-годишния бездомник Брандън де Леон бил задържан в ресторант, в който нахлул с ругатни. На път към полицейския участък той си блъснал главата във вътрешното разделително стъкло на полицейската кола, крещейки: Ще ви изям. В участъка заръмжал като звяр и опитал да захапе ръката на един от полицаите. Затова те му сложили маска на лицето и му вързали краката. Пробите показали, че Де Леон е употребил не само синтетичния наркотик „седмото небе“, познат и като „соли за вана“, но също алкохол, канабис и лекарства.

Случаят напомня за атаката в Маями миналата седмица, когато 31-годишен гол мъж се нахвърли срещу бездомник, разкъса му дрехите и отхапа голяма част от лицето му. Нападнатият все още е в болница в критично състояние, а нападателят бе застрелян от полицията. Възможно е той също да е употребил „седмото небе“. Приятелката на застреляния канибал заявила пред медиите, че атаката няма нищо общо с обичайното поведение на любимия й. Според нея той може да е бил дрогиран, без да знае, или е станал жертва на вуду магия, предава Днес.дир.бг