КАМЪНИТЕ СПОРЕД ЗОДИИТЕ или ТВОЯТ ЛИЧЕН АМУЛЕТ. Част I

2
Добави коментар

Естествени камъни за зодия ОВЕН: Топаз и аметист

На първият от огнените знаци отговаря топазът, също и аметистът. Добре е Овните да носят бижу с топаз близо до главата си, във вид на обеци или късо колие. Той има силно пречистващо аурата и избистрящо мислите въздействие, успокоява нервите и помага на носещия го да намира бързи и верни решения на проблемите и въпросите си.

 Предложението на сребърна бижутерия Silver Passion: Пръстен със син топаз и медальон и обеци с мистик топаз.

Естествен камък за зодия ТЕЛЕЦ: Ахат

Щастливият камък на Телеца е ахатът. Съществуващ в богато разнообразие от разновидности, този минерал е мощен пазител на вътрешната хармония и емоционалния баланс.  Той носи успех на земния Телец във всички материални насоки, предпазва от бури и отрови, считан е за камък на дълголетието.

 Предложението на сребърна бижутерия Silver Passion: медальон с пейзажен ахат.

Естествени камъни за зодия БЛИЗНАЦИ: Тигрово око, берил, кехлибар

За камък – пазител на Близнака се считат берила, кехлибара  и най-вече тигровото око.  Последният, носен под формата на пръстен или гривна, стимулира интуитивното мислене и душевното здраве. Носи успех при преговори и сделки, помагайки на притежателя си да отсъди вярно от погрешно. Тигровото око комбинира земните и слънчевите енергии, създавайки около себе си поле от чисти вибрации.

 Предложението на сребърна бижутерия Silver Passion: пръстен с тигрово око.

Естествени камъни за зодия РАК: Перли и лунен камък

Този кардинален воден знак е подвластен на перлите и лунния камък. Вярва се, че те му носят особен късмет и щастие. Накит с перли, носен от родените под знака на Рак ги дарява с красота и спокойствие и внася ред и яснота в иначе силно емоционалните им души. Раците могат да носят всеки цвят перли – от бели до розови, лилави и черни, в зависимост от личните си предпочитания. Всички разновидности положително ще им носят любов и щастие.

Предложението на сребърна бижутерия Silver Passion: пръстен, колие и обеци с перли.