Любов ли е това?

41
Добави коментар
news359
news359

Изживявате нещо ново, различно, странно, но пък толкова истинско. Чувствате се различно, мислите ви са объркани, разпилени?

Да, това са основните симптоми, че вие сте влюбен. Но дали този път ще бъде истинско, дали пък това не е поредната игра, временно увлечение, след което всичко ще отмине, може би са най-често задаваните въпроси в подобни ситуации, но всичко това всъщност е толкова лесно и прост, всичко зависи от теб.

Харесва ти, когато си с нея/него, и не само, че ти харесва, но и се чувстваш спокойно, говорите си за какво ли не, чувствате тръпката по между ви, подкрепяте се, когато някой от вас има нужда, тревожите се един за друг, споделяте мечтите си, вървите по един и същи път, да това не е само увлечение, а тук навлизате в къде по-дълбоки и дълбоки води.

Според наблюдения и прегледани статистики от цял свят става ясно, че при подобни ситуации и емоции голяма част от хората бягат, страхуват се, поради една или друга причина. На какво се дължи това?

Статистиките показват, че сред основната причина за това „бягство от щастието” е несигурността от неизвестното, от това какво ще се случи по нататък в живота на двойката. А ако има трети или четвърти човек в отношенията, това допълнително затруднява вземането на решения сред хората.

Всичко обаче се базира на истината и откровеното провеждане на разговор, обсъждане, комуникация, които са неизменна част от човешките взаимоотношения.

Все пак е редно да допълним, че никак не е редно да бягате от чувствата и желанията си, обичайте, харесвайте, отдайте се на мига, който само и единствено от вас зависи дали ще се превърне в цял живот или ще остане само един прекрасен миг. Избора е ваш!/news359

Париж/Франция