Диамантеният месец

1
Добави коментар
Vodofashion
Vodofashion

Диамантеният месец

19:24, 10 Юни 2012

 

Тази година се отбелязва едно от най-големите събития, свързани с Британската монархия. След миналогодишната сватба на принц Уилям, целият свят е увлечен от следващия повод за празник – Диамантения юбилей на кралица Елизабет ІІ на трона. За всички, които идея си нямат какво означава това, ще кажем, че празнуваме заявката на кралицата да се превърне в рекодьор по време на управление – цели 60 години. За справка, единственият монарх, управлявал Англия по-дълго е кралица Виктория – 63 години и половина, но първенството може би ще и бъде отнето.

 

И въпреки че юбилеят е по-скоро Британски празник, отколкото световен, модните тенденции отново се увлякоха по актуалните този месец празненства и зашариха тоалетите с „британски“ принтове и обсипаха всичко в диаманти. И макар празненствата да стихват, лятото ще върви в тон със събитието. Онлайн магазинът за дрехи вече предлага изобилие от модерните тениски, рокли и туники в „задължителния“ принт.

 

Списание VOGUE, известно като Модната библия, бързо публикува снимки с идеи за грим и прически, които вплитат кристалчета, сини и червени ленти (цветовете на английския флаг). Модерна визия за щурите летни партита са диадемите с диаманти (или по-скоро приличащи на тях камъчета), както и рокли и потници, обсипани с тях.

 

Междувременно, Великобританското знаме се превърна в актуален принт върху рокли, тениски и блузи – спортни, ежедневни и полуофициални. Тенденциите диктуват този десен да присъства задължително в гардероба ни този сезон. Независимо дали живеете в Англия или на другия край на света, със сигурност трябва да имате поне една тениска или туника с Британския флаг. Като тези, които ви предлагаме – мъжки и дамски вариант.

 

 

Ако пък не желаете да изпъква демонстративно, задължително си набавете тоалет в цветовете на Английското знаме – синьо и червено. Можете и да създадете сами тандем от синя тениска и червен шал (или елече), в случай че държите да бъдете в крак с тенденциите, но без да изпъквате в пъстри принтове.

 

Все пак Диамантен юбилей на монарх се посреща рядко, особено в днешно време. За това – бъдете Стилни и в настроение за парти, защото ни очаква лято с разнообразна мода и много емоции. Обсипете се в кралски блясък в Диамантения месец!

« Назад към всички новини