Почистване на лаптопи

3
Добави коментар

Почистване на лаптопи / почистване на компютри.

Лятото се очерта доста горещо, а заедно с това зачестяват и проблемите с прегряване на лаптопи. Става наложително почистване и профилактика на компютри и лаптопи. Точно затова при нас стартира летни пакетни промоции!

Основни дейности – цени, промоции:

Почистване на лаптоп – 40 лв.

Преинсталиране на лаптоп – 30 лв.

Профилактика на лаптоп, почистване на вируси – 25 лв.

Настройване и оптимизиране за най-висока производителност 25 лв.

Инсталиране на Windows 7 и програми – 30 лв.

Други компютърни услуги – 30 лв.

 

Пакетна промоция 1: Всичко това вместо за 70 лв. за един лаптоп получавате с 60 % отстъпка в цената само за 45 лв. Така например почистване на лаптоп от прах и замърсители, смяна на термична паста и смазване на вентилаторите плюс пакетно инсталиране / преинсталиране на Windows 7 и пакет програми получавате на цената само на почистването.

Пакетна промоция 2: При почистване на лаптоп, почистването на вашия настолен компютър става безплатно! Почистването включва всичко необходимо, за да избегнете прегряване на лаптоп или компютър през летните жеги.

Лятна промоция на комплексни пакетни услуги !!!

Почистване на лаптоп плюс преинсталиране на Windows-а на лаптоп плюс пакет тествани програми и настройки за оптимална работа с лаптопа – всичко общо само 45 лв. ( поотделно: 40лв+30лв = 70лв.)

Почистване на настолен компютър, почистване и смазване на вентилатори, смяна на пастата на процесора, плюс преинсталиране на Windows, плюс инсталиране на тестван пакет програми и настройки за най-добра работа – общо само 30 лв. ( по отделно 25+ 30 лв.= 55 лв. )

За заявка на услуга почистване и ремонт на лаптоп и компютър, или пакетна услуга на промоция звънете на 0894 700 233

Сервизна дейност при нас включва също така: ремонт на компютри, лаптопи, таблети, монитори, принтери. Почистване на лаптопи, чистене на настолни компютри, почистване на радиатори, чистене на вентилатори, смяна на охлаждаща паста на процесор, поправка на компютри и лаптопи.

При посещение на адрес за град София извършваме:

ремонт на настолни компютри – ремонт и отстраняване на неизправности, диагностика, инсталиране, преинсталиране, почистване …

разрешаване на софтуерни( програмни) проблеми като: преинсталиране на Windows,  инсталиране уиндоус и програми, почистване на вируси, инсталиране на драйвери и програми по заявка.

Ремонта на компютри както и тяхното почистване и диагностициране се характеризира с изключителна бързина и гъвкавост на изпълнение. Сервизът на настолни компютри се прави както в сервиза в Изток сервизно, така и на адрес на повикване. Лаптопите и мониторите пък имат своите особености и специфики. Всеки един ремонт на LCD монитор, или лаптоп става само в специализиран сервиз за монитори и съответно лаптопи. Почистването на вътрешността на лаптопа от замърсявания, смяната на охлаждаща паста също се правят само сервизно. В някои случай е възможно, а дори и по-целесъобразно да се направи посещение на адрес. Имайте предвид, че често проблемите може да са на софтуерно ниво или въпрос на настройки …

сподели бутон