100€ струва елитна проститутка в Слънчев бряг

5
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

„Труженички“ от миналия сезон коментират, че най-добрите в бранша разполагат със собствени стаи срещу процент за хотела…

За около 100 евро ще трябва да се бръкне мераклията, който желае да ползва услугите на елитна проститутка в Слънчев бряг.

Нощните пеперудки от „по-висок клас” обаче се допускат да обслужват по-платежоспособните клиенти на четири и петзвездните хотели, само ако са на „агнешка” възраст – до 20 год., и в „трудовата им характеристика” е отбелязано, че са с доказани професионални умения.

Онези от труженичките на „нощния фронт”, които отдавна за загърбили младежката си възраст, имат възможност да се подвизават само из малозвездните „коптори” , или си търсят клиенти сами, казаха жрици от бранша.

„Труженички“ от миналия сезон коментират, че най-добрите в бранша разполагат със собствени стаи срещу процент за хотела. Други пък се уредили да бъдат назначени за камериерки, въпреки, че дори не знаели къде точно се намират метлите, четките, парцалите и препаратите.

Нощем те „дефилирали” по коридорите на хотела, дегизирани в миниатюрни работни престилчици и с малко парцалче се правели, че чистят петна по вратите. Вместо обаче те да забърсват мръсотията в стаите, тях самите ги „забърсвали” пияните туристи, а много често самите „камериерки“ влизали с курортистите и ги съблазнявали.

Бой, връзване, завиране на предмети къде ли не са нестандартните услуги, които напоследък били най-търсени от мъжете, разказват нощни „работнички”. Проститутките споделят, че мъжкото съсловие се е извратило много напоследък и клиентите с подобни желания са много. Затова сред проститутките вече имало специалистки, които се занимават само с такива услуги.

Древната професия, за която се счита, че докарва „лесни пари”, действа като магнит на много дами и привлича на сезон около 2000 представителки на нежниата половина на човечеството. С парите, които препечелят в Слънчев бряг през лятато, те преживяват през цялата година.

Кризата се отрази неблагоприятно и на бизнеса с човешка плът. Заради световните финансови затруднения и цената на секс-услугите в курортния комплекс падна, а се увеличи възрастовата „амплитуда”. Срещу пари се продават и понатежали дами над 40-те, но цената, която получават за усърдието си, е скромна.

С прелестите си търгуват и даскалици, които през деня си докарват допълнително към основната, „нощната”, заплата, като се наемат да поработват и като преводачки.

От услугите на дащните дами най-често се възползват руснаци и германци, а скандинавците най-рядко – по време на почивката си те изобщо не се сещали за жени, защото не им се случвало да изтрезнеят.

И това лято с най-висока тарифа са стрийптизьорките и специалистките по танци около кол, твърдят от Съюза на собствениците. Клиентите на тези заведения буквално разигравали на търг сластните дами и наддавали за тях, а сводниците избирали най-високата оферта. За „самосиндикалните” труженички било повече от трудно да пробият в занаята – те веднага били „разконспирирани” и ги откарвали при браншовите шефове на „съвещание”.

След проведените разговори на аматьорките им се налагало или веднага да си купят билет за обратния влак, или да се влеят в редиците на „организираните” работнички.

Седем-осем са клубовете в Слънчев бряг, където по традиция се предлагат сексуслуги от елитни компаньонки, които се водят на работа като танцьорки. Клиентелата там не е случайна – само отбрани ценители могат да се възползват от уменията на жриците, а „стартовите” цени започват от 100 евро нагоре.

В клубовете работят предимно рускини и украинки, нашите красавици са малко.

В Слънчев бряг платен секс може да намерите на всяка алея. Към уличните проститутки се обръщат предимно пияни чужденци, които често стават жертва на чевръсти секс труженички с джебчийски умения.

Обикновено „нощните пеперудки” работят в комбина с таксиджии-менте, които им осигуряват клиентелата. „Бакшишите” се спирали на солидно почерпени мъже, които не са в състояние да обяснят до кой хотел да ги закарат. Сексуслугите се предлагали направо в колата или на някоя отбивка на пътя. В сюблимния момент по-тъмнокожите „работнички” пускали в действие и ловките си пръсти и преджобвали жертвата, която оставала без портфейл и телефон.

После таксиджията захвърлял клиента в канавката като мръсно коте и ловът продължавал до зори. Според инвормирани тарифата на „алейните“ проститутки в курорта е 20-30 лв. за 10-минутен сеанс.

„Миналото лято доста свихме този бизнес с всекидневни проверки, актове и арести. Макар че е рано, вече сме започнали с профилактиката в курорта. Проверяваме сводници и проститутки, които сме предали за съд, дали са изтърпели наказанията си и къде са“, казат ченгета по морето.

Около 50 улични проститутки са регистрирани миналото лято в Бургас, съобщиха от Криминалната полиция към Областната дирекция на МВР. Повечето били млади ромки от Старозагорско, които първи идвали на морето. 90% от тях действали и като джебчийки.

„Жриците са склонни да свалят цената до минимум, само да се докопат до вещите на клиента. В много от случаите потърпевшите чужденци въобще не подават оплакване, най-вероятно от неудобство, бягат. Имахме няколко такива случая с германски туристи и дори с наш колега от Русия“, каза един от разследващите.

Жриците ловят клиенти по централните улици на Бургас от полунощ докъм 5-6 ч сутринта. Техни сводници често ги насочват и към по-големите дискотеки, от които излизат шумни компании.

Досие: Едва 3-4 от ромките проститутки, сгащени на място в момент на кражба, са осъдени в края на миналото лято.

Вече трета година в Бургаския окръжен съд се точи дело за трафик на момичета. То е срещу организирана престъпна група, за чийто лидер се сочи небезизвестният в морския ъндърграунд Диан Гайтанов-Боксьора.

Той е обвинен, че от октомври 2008 г. до 3 февруари 2009 г. е ръководил група, склонявала момичета към проституция. Като членове са обвинени Илиян Златков, Велислав Евгениев и Васил Илиев. Гайтанов отрича да е замесен в сводничество. Твърди, че развива само строителен бизнес.

Бургас, Марина ШИВАРОВА /БЛИЦ

12/06/2012