Нека следваме Лейтън Мийстър » eMODNO да имам

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Младата холивудска звезда Лейтън Мийстър от нашумелия сериал „Клюкарката” си спечели слава на модна икона, заради ролята си на винаги елегантната Блеър Уолдорф. Актрисата доказва своя усет към тенденциите на много светски събития, но днес ни вдъхнови един аутфит, който стилистите са подбрали за нея в един от епизодите.

Горещият сезон често свързваме с топлите слънчеви багри, затова се влюбихме във визия на Лейтън, която носи изключително свежо лятно настроение. По време на снимките на „Клюкарката” звездата носи страхотна жълта риза, комбинирана с ефирна пола с флорални мотиви. Облеклото й се допълва от колоритни аксесоари. Оранжева чанта, красиви жълти обувки и деликатни бижута оформят цялостния облик на актрисата.

Предлагаме ви и вие да почерпите вдъхновение от този така топъл и женствен ансамбъл, като се сдобиете с няколко чудесни модни находки от онлайн магазините. Подбрали сме няколко предложения от boohoo.com и ellos.co.uk, които наподобяват стайлинга на актрисата. Бъдете слънчеви, модерни и стилни като холивудската звезда!

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Нека следваме Роузи Хънтингтън

Нека следваме Ким Кардашиян

Нека следваме Елън Помпео

Нека следваме Мишел Уилямс

Нека следваме Виктория Бекъм

Нека следваме Оливия Палермо