Ваучери с отстъпка, шоу и изненади на изложение за авточасти

1
Добави коментар

Градът
  Пловдив

Ваучери с отстъпка, шоу и изненади на изложение за авточасти

Атанас Мандажиев на 16/06/2012, 13:22

3 снимки:

Следваща

Снимка: Plovdivweek.com

Хиляди се стекоха в палата номер 6 за изложението

Хиляди посетители от цялата страна пристигнаха в Пловдив за тазгодишното изложение за авточасти „Косер експо”.  Най-новите продукти на водещите компании в бранша могат да се видят за четвърта поредна година на изложението, което е разположено в палата 6 на Панаира. Освен продуктите на най-големите производители, организаторите имаха интересна програма за гостите. Шоу, подаръци и изненади за всички имаше както в самата палата, така и в пространството отвън.

Новото тази година са ваучерите, които заменят промоционалните пакети от предходните години. Те важат за всички щандове на изложението и представените фирми. Всеки притежател на такъв ваучер получава процент отстъпка при закупуване на продукти. Той важи в рамките на един месец, обясниха организаторите.

Опашка от желаещи за ценните талони се извиваше в палатата. Със сигурност това гарантира положителните резултати за новия модел с ваучери, който са избрали организаторите.

Големите компании имаха график за свои презентации в двете зали на панаирната палата. Програмата започна с шоу отвън. Първото изкушение за посетителите е изложба на ретро автомобили на колекционери от Пловдив и Стара Загора. Впечатление правят точно до тях големи дървени трупи и гуми. Те представляват цяло трасе за предстоящо ендуро шоу с мотори, с които участниците ще прескачат препятствията. В близост до тях е разположена и писта за картинг, а минути след официалното откриване не липсваха и първите ентусиасти, които направиха по някоя обиколка.

В програмата на изложението отвън и вътре в палататата има още много изненади за посетителите. Дрифт и стънт шоу на специални терени очакват гостите навън. На закрито ще бъде избрана и Мис Косер. Желаещите трябва да попълнят специални талони, за да се включат в конкурса. Игра на колелото на късмета и стрелба с лъкове са възможностите за посетителите да спечелят много награди.

Организаторите обещаха и други изненади за гостите до 18:00 часа днес. За доброто настроение ще се грижат квинтет Мистик и Александра.

Тагове:
пловдив
изложение
производители
панаир
авточасти
ваучери