Неделно с Coca-Cola

2
Добави коментар

Неделя е и няма как да не ви поднесем поредната доза приятни емоции. Днес сме се спряли на една от последните кампании на Coca-Cola, която успява да разчуства дори и най-грубите души. Брандът за пореден път доказва своя професионализъм що се отнася до създаване на положителни емоции. 

Идеята на кампанията е да покаже, че светът е различен и забавен, в зависимост от коя гледна точка го гледаш. Използвани са записи от скрити камери, които показват различни ситуации, в които хората си помагат, а това поражда куп положителни чувства. Кампанията е направена от Coca-Cola, Южна Америка, със съдействието на агенция Landia. Прекрасно е, че спотът е качен и достъпен на всички потребители по света благодарение на социалната мрежа, YouTube.

“Хората са свикнали да свързват обществените камери единствено и само с негативни събития, но ние искаме да покажем как на практика те могат да бъдат източник на множество положителни емоции,” споделя криейтив директорът на Landia, Мартин Меркадо.

httpvh://youtu.be/auNSrt-QOhw

Снимка: Coca-Cola

Теми: coca-colaбрандовеВидеокампании

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

инж. Евгени Йорданов е web manager в Webfiniti. Изпълнява ключови проекти за едни от най-големите специалисти на световно ниво в SEO областта – SEOmoz (US), Distilled (UK) и др.
Той е SEO автор за най-голямото браншово списание в България – Списание .Net
Евгени е създател на най-големия бързоразвиващ се реурс за SEO към момента в България – SEOптимизация, както е и създател и администратор на най-популярната Facebook група сред колегите от бранша – „Маркетинг и Уебмастърство“.