Natasha Giggs получава невероятна татуировка на звезди

1
Добави коментар
vladigeorgiev
vladigeorgiev

Natasha Giggs получава невероятна татуировка на звезди

Новата татуировка на Наташа Гигс

За разлика от повечето знаменитости, татуировката на Наташа е трудно да се игнорира. Докато повечето известни личности имат малки татуировки, Наташа добре знаеше, че ще попадне в заглавията на вестниците след визитата си в Flecky’s Tattoo Studio в Манчестър. Тя се появи с татуировка, която се простира на цялата дължина на гърба и. Състои се от девет звезди и селекция от завихряния, които свързват всичко заедно. Би било убийствено, ако реши, че татуировката не и харесва и реши да я премахва. Вместо да избере женски цветове, които да бъдат добавени към звездите, Наташа е избрала да ги потъмни, което едва ли е най-доброто решение.

Целият процес на татуиране е фотографиран и сме сигурни, че г-жа Гигс не се оплакваше. Тя прикриваше тялото си с малка розова кърпа, докато траеше процеса на татуиране. Лицето и беше доста смело при очертаването и оцветяването на татуировката. Когато всичко завърши Наташа изглеждаше горда, тъй като напусна студиото, ухилена до уши.

Следвай сърцето си

Татуирана на гърба, точно под врата си, Наташа има малка татуировка на сърце с надпис „Следвай сърцето си“. Смята се, че това е първата и стъпка в света на боди арт.

Вместо да се отдаде на почивка и да се грижи за татуировката, г-жа Гигс се подготвяше за фотосесия с нов маникюр и педикюр. Тя обачи имаше време да влезе в Twitter за да покаже новата си татуировка на своите фенове. “My new ink is siiiiiick! My back is on fire tho haha“. Само времето ще покаже какъв ще е следващия и ход. Може би е имала ножда от слава. Наташа не е от жените, които остават назад.

This entry was posted by admin on 03/04/2012 at 00:04, and is filed under Новини. Follow any responses to this post through RSS 2.0.You can leave a response or trackback from your own site.