Изобилие от креативни идеи за модерна вила

10
Добави коментар
v.dimitrow
v.dimitrow

Не случайно се спряхме на тази изящна вила. Тя е мечтана дестинация за много хора, намира се на остров Сейнт Бартс и е с опция за отдаване под наем. Няма да говорим за това как бихте си изкарали там, а за модерните, декоративни и интериорни идеи изобилстващи на това място.

Накратко за самата вила – ултра модерно строителство спечелило няколко престижни награди за архитектура. Изобилие от релакс зони, фитнес зала и невероятни гледки от Карибите, както и  пет големи спални, като всяка една от тях разполага с индивидуална цветова схема.

Нещата, които правят впечатление – Няма как да не забележите масата във всекидневната приличаща на нощно небе осеяно с безброи ярки звезди. Спалните, макар и да имат различни цветове и декорации, са с еднакъв дизайн. Дизайн, от който може да използвате идеята за нишата в стената и получената от нея  поставка над леглото, съчетана с голяма картина. Откриването на останалите идеи (които са наистина в големи количества ) оставяме на вас и вашето въображение и фантазия.