Синът на Аня Пенчева нахълтал с мотор в мола

1
Добави коментар

България
  

Синът на Аня Пенчева нахълтал с мотор в мола

PlovdivWeek на 19/06/2012, 16:47

Снимка: razkritia.com

Синът на Аня Пенчева

Ангел, синът на актрисата Аня Пенчева и Ивайло Караньотов, е обвинен в хулиганство. Той бе единият от двамата участници в шоуто с мотори в столичен МОЛ. Появи се вчера в седмо РПУ в столицата с адвоката си. Състезателят по мотоциклетизъм не е бил задържан от полицията и след разпита е освободен. На свобода е и другият участник в шоуто, който обаче престоя в ареста 24 часа, пише Стандарт.

Силен рев на мотори стресна посетителите в столичния мол на бул. Цариградско шосе преди две седмици.

Екшънът се разиграва в понеделник на обяд. Двамата рокери, дегизирани с каски и кожени якета, яхнаха моторите в подземния паркинг на магазина и нахлуха през автоматичните врати. Бръмчали известно време на първия етаж, после минали по ескалаторите към по-високите нива на търговския център. Посетителите се разбягали напосоки с изправени коси.

Най-стресирани били търговците на бижута и банковите офиси, които веднага спуснали кепенците, за да се защитят.

„Беше страшно. Изведнъж чух страшен рев зад мен. Два мотора профучаха по ескалатора. Не можах да се освестя дълго след това“, разказва очевидка.

Ешънът продължил около минута. Двамата ентусиасти обиколили мола и офейкали през главния вход на сградата. Шашардисаните охранители не успели да реагират адекватно.

Тагове:
българия
аня пенчева
мотористи в мол