Жената на Фатик спаси дъщеря им от сигурна смърт!

4
Добави коментар
kocet
kocet

Адриана Тюркмен на косъм да изгори в катастрофиралия джип на Златко Баретата…

Малката дъщеря на Фатик – Адриана, се разминала на косъм да изгори в колата с Николай Николов, който с още трима мъже загина в адската катастрофа, станала с един от джиповете на Златко Баретата, разкрива в новия си брой “ШОУ”

Ади и Никчо били гаджета и се стягали да тръгнат заедно за Слънчев бряг, но майката – Адриана Тюркмен, проявила шесто чувство и в последния момент не пуснала момичето на фаталното пътуване, научи ексклузивно “ШОУ”.

Така по-малката дъщеря на Фатик, която учи в Италианския лицей, се размина от жестоката съдба, която сполетя Николай и още трима, пътували в джипа, превърнал се в техен ковчег.   След трагедията момичето изпаднало в шок от случилото се. И приятелите им, които били около горящата G-класа, също трудно идват на себе си.

“Ужасно е да гледаш приятелите си как горят живи в колата и мърдат зловещо, без да можеш нищо да направиш!”, споделят те.

Компанията дори се уговаряла да отседне в един от апартаментите на фамилията Тюркмен в Слънчев бряг.

“До последно си мислехме, че Ади е с тях, изтръпнахме, като разбрахме за трагедията”, коментират приятели на малката дъщеря на Фатик.

Валерия КАЛЧЕВА

БЛИЦ

20/06/2012