Първомайска Лютеница

2
Добави коментар
jiydopob
jiydopob

Хорцето

„Консервинвест” ООД е фирма с традиции в производството на лютеници от България, притежаваща една от първите Фабрики за Зеленчукови Консерви. За да задоволим вкусовете на всеки един клиент ние залагаме на стриктното спазване на всички европейски стандарти и изисквания и влагаме качесвени суровини.Традиционните български рецепти за производство на лютеници, съчетани със съвременните технологии на обработка, нареждат фирмата сред лидерите производителки на лютеници от България.

„Консервинвест” ООД е предпочитан партньор както на българския, така и на международния пазар като производител на лютеници в България. Нашата основна цел и мисия е да предложим на своите потребители качествени продукти. За да заслужим доверието на своите многобройни клиенти ние залагаме на традициите и високото качество при производството на лютеници. Горди сме от факта, че сме едни от малкото фирми- производители на лютеници в България, които не влагат консерванти изкуствени овкусители и оцветители в своята продукция.

Традиционният вкус, съчетан с букет от ароматни подправки и нежния, галещ небцето вкус нареждат Първомайска лютеница сред предпочитаните лютеници на пазара.

Като едни от най- добрите производители на лютеници от България ние сме отговорни както към своите клиенти, така и към опазването на околната среда. Всеки един наш продукт е произведен с грижа към хората.

Ние взимаме под внимание и най- малката подробност, защото най- важни за нас са хората. За да задоволим и най- взискателния вкус ние разработихме и предлагаме на пазара богато разнообразие от лютеници-едросмляна ръченица, апетитка с маслини, първомайско хоро, първомайска закуска, традиционна домашна лютеница, пикантна лютеница, апетитка, първомайска лютеница.

Продуктите, които предлагаме са гарантирано високо качество и са признати както на българския, така и на международния пазар, а фирмата ни се нарежда сред най -добрите производители на лютеници от България.

„Консервинвест” ООД, село Православен, град Първомай е със запазена търговска марка номер: 36091,e сертифицирана  по  IFS-версия 6, Международен стандарт по храните.