Нека следваме звездите на плажа » eMODNO да имам

4
Добави коментар
svetla58
svetla58

Плажният сезон у нас тепърва започва, но знаменитостите се радват на хубавото време, когато пожелаят, посещавайки екзотични дестинации. Жарко слънце, пясъчни дюни и тюркоазени морски оазиси – едва ли има човек, който би отказал подобно удоволствие.

Затова днес решихме не само да ви покажем как звездите прекарват своята почивка, но и да се вдъхновим от плажната им визия. Подбрахме снимки на няколко дами, които вече откриха летния сезон с актуални бански костюми. Вижте техния избор и нашите предложения от онлайн магазините!

Преди време бяхме писали за ваканцията на Рири на Хаваите, където барбадоската дива се забавлява на пълни обороти. Един от плажните й аутфити беше изчистен бял бански. Тази класика в плажната мода винаги ще бъде актуална, затова може да изберете страхотен модел в стила на звездата от онлайн магазин laredoute.co.uk.

Топмоделът Хайди Клум е заложила на друг неостаряващ тренд, спирайки се на стилен черен бански на Michael Kors. Ние сме подбрали чудесен вариант, на много по-ниска цена, който е наличен в онлайн колекцията на yoox.com.

А защо не се слеете с морските вълни като Скарлет Йохансон? Тя изглежда ултра свежо в морско син бански костюм. В британския сайт newlook.com открихме модел в подобна стилистика.

Неоновите тенденции властват и на морския бряг. Камерън Диаз събира тен със секси модел в сив цвят, с неонови акценти. Заложете на подобен бански с ярки контури, които да подчертават бронзовия ви загар. От онлайн магазин laredoute.co.uk ни изкушават със страхотна модна находка.

Комбинацията между различни принтове в горнището и долнището на банския костюм продължава да бъде хит и това лято. Сексапилният модел Роузи Хънтингтън е избрала точно този тренд. Бъдете различни и интересни с нестандартна комбинация като нейната!  Предлагаме ви няколко свежи съчетания, с които ще изглеждате модерни на морския бряг. Продуктите са от сайтовете ellos.co.uk и newlook.com.

Автор: Делица Цонева