Шкаф за обувки – мебелите за коридор | www.modazadoma.com

2
Добави коментар

211

 
1
2
3
4
5

(173 гласа, оценка 4.98 от 5)

Шкаф за обувки – мебелите за коридор | www.modazadoma.com 4.98 от 5 от общо 173 гласували.

Шкаф за обувки

Когато говорим за необходимост от мебели, добра инвестиция е закупуването на шкаф за обувки. Особено подходящ аксесоар ако коридорът ви е малък и се чудите къде да съберете всички тези обувки. Така освен удобство, получавате и стилен аксесоар за дома.

Разнообразието на пазара е много голямо и всеки може да си избере от различни модели, стилове и цветове. Не е необходимо да сменяте обзавеждането в целия коридор, само за да се съчетае добре новия ви шкаф за обувки. Тези шкафове се срещат в най-различни дизайни – от обикновена етажерка с два рафта, през шкаф с етажерки ( външни и вътрешни) до цели портманта с огледала, шкафчета и място за обувки. Не се нахвърляйте на големите и скъпи мебели. Преценете внимателно колко голям шкаф за обувки ви трябва, за да остане все пак някакво място в коридора.

Ако имате специфични изисквания, може да си поръчате шкаф по ваши размери. Това гарантира, че ще се впише идеално в антрето, но съответно ще увеличи цената на обзавеждането. Другият вариант е да потърсите какво има в каталозите на производителите на мебели. Така може да попаднете и на някоя добра промоция – доста актуални тези дни – и да си купите удобство и подреденост за коридора на съвсем приемлива цена.

Може да не ви се вярва, но шкафа за обувки е функционално и практично решение за поддръжането на коридора ви подреден и стилен.

 

Харесва ли ви тази статия?

 

Вижте още …