Мъж с 45-килограмов скротум отказва предложение за безплатна операция

2
Добави коментар
mayaiv
mayaiv

Мъж с 45-килограмов скротум отказва предложение за безплатна операция

21 юни 2012
  Любопитно
   

Американец, разполагащ с 45-килограмов скротум е отклонил предложение за безплатна операция, съобщава The Las Vegas Review-Journal.

Уесли Уорън е отказал да бъде „роб“ на шоуто „Dr. Oz Show“, чиито продуценти са обещали да поемат разходите по операцията в замяна на ексклузивни права върху интервютата, които може да дава мъжът с изключително странен физически недъг. Според недоброжелатели обаче, Уорън не искал да се подложи на операцията, защото ще загуби известността си, дължаща се на неговото физическо състояние.

Огромния размер на неговата кожна торбичка, в която са разположени тестисите се дължи на прекомерно количество водни флуиди, които се събират около неговите тестиси.

От своя страна Уорън споделя следното: „Кой би искал да живее по този начин? Аз просто не искам да умра върху операционната маса.“ Огромният скротум на Уесли Уорън му пречи да работи и живее нормално.

Според специалисти операцията е сложна и крие своите рискове, защото има вероятност при твърде силно кръвотечение да бъде необходимо пълното отстраняване на неговия пенис и тестиси. Друг голям проблем, пред който е изправен Уорън е, че за да се подложи на сложната операция трябва да разполага със собствени средства, възлизащи на 1 милиона щатски долара.

Пред 2011 година изстрадалият мъж създава фонд за набиране на средства чрез своята Facebook страница, където множество хора са публикували подигравателни коментари, но между тях могат да бъде открити и някои в негова подкрепа.

източник: inews.bg