“50 фитнес упражнения” – безплатна електронна книга за фитнес упражнения

32
Добави коментар

Брой посетители за този материал:
98

Здравейте приятели,

днес, в редовната ми кореспонденция с фитнес клиент, попаднах на едно негово изречение (прочетох го в попълнената анкетна карта):

“Това, на което са ме учили е, че дишането няма значение при изпълнението на упражненията.”

Дишането е от изключително важно и голямо значение. А за да има значение върху живота ни (забележете, и извън фитнес залата, защото през останалите 23 часа трябва да сме буквално живи!) трябва да дишаме правилно, точно по време на всяко едно упражнение. В книгата аз ви казвам как.

Вентилацията на кислорода, с който оцеляваме, като биологични единици на тази планета Земя, се разпространява пълноценно именно чрез правилно дишане.

И именно, защото аз твърдя, че фитнесът не е само спорт, а и начин за по-добър живот, изтеглете моята безплатна електронна книга още сега, за да се запознаете как и кога да дишате (защото има и фаза издишване) по време на изпълнение на фитнес упражненията.

Книгата съдържа 50-те най-популярни фитнес упражнения, с които аз работя, при казуси с клиенти.

Свалете си я на вашият персонален компютър, лаптоп или таблет и я изучавайте! Освен дишането, обръщайте внимание и на правилната техника на изпълнение на движенията.

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Ако имате нужда от експресна моя намеса, моля вижте как чрез skype връзка, може това да стане още утре. Онлайн програмите за обучение и индивидуално развитие по теми като отслабване и покачване на тегло, развивам и разработвам в продължение на 5 години, всеки ден. В тази война с килограмите, аз нямам загубена битка! Понякога обаче, имам отзовали се войници. Ти ще воюваш ли?

“50 фитнес упражнения” – безплатна електронна книга за фитнес упражнения 5.00/5 (100.00%) 1 гласа

Белчо Христов е фитнес треньор, диетолог и суплементарист. Той се занимава изцяло с авторски проекти, налага най-новите виждания и схващания във сферата на фитнес тренировките, храненето и хранителните добавки в програми за отслабване, покачване на мускулна маса или просто за здраве, тонус и по-добър стандарт на живот. Посетете неговият магазин, с адрес www.belchohristov.net!