ДИЕТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ НА КОРЕМА И ОФОРМЯНЕ НА ТАЛИЯ

1
Добави коментар
rusenez
rusenez

Килограмите обикновено се трупат в областта над и около пъпа. В резултат на това талията се изгубва, а коремът се отпуска. Жените с такъв недостатък са любителки на пикантните ястия и сосове. Пържола без пържени картофи им се вижда недопустимо ястие. Не е чудно, че постоянно се чувстват надути  като балон , стига стресът да не им уреди проблем с теглото.

 

СПРЕТЕ ТЛЪСТИТЕ ХРАНИ!!!

Не забравяйте, че сиренето съдържа сол, която спомага за пълнеенето.

Избягвайте калоричните аперативи. По добре е да предпочетете натурален сок от ябълки и моркови пред чаша шампанско. Не бързайте с яденето – дъвчете бавно, насладете се на това което похапвате.

 

ПРИМЕРНА ДИЕТА:

Изпийте голяма чаша топла вода веднага щом се събудите!

ЗАКУСКА:

–         чаша прясно мляко

–         чай или кафе и филийка пълнозърнест хляб

КЪМ 11 ЧАСА:

–         две чаши вода

–         една ябълка

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА:

–         150 гр. телешко или пилешко месо, може и риба

–         200 гр. зеленчуци

–         кофичка кисело мляко

ВЕЧЕРЯ:

–         супа или салата

–         две яйца или две резенчета шунка

–         едно кисело мляко

 

ЕЖЕДНЕВНА ГИМНАСТИКА ЗА ОТСЛАБВАНЕ

 

УПРАЖНЕНИЯ ЗА ПЛОСЪК КОРЕМ

застанете на колене на земята и поставете ръце пред себеси. Отпуснете мускулите на корема си и вдишайте. После бавно издишайте и стегнете корема. Повторете упражнението десет пъти. Направете същото опражнение в седнало положение.

УПРАЖНЕНИЯ ЗА ОТСЛАБВАНЕ НА ТАЛИЯТА

седнете на дясното бедро със свити под вас крака и поставете длани на раменете. Като издишвате, извийте торса си на ляво .Задръжте така известно време и се върнете после в начално положение. Наведете се наляво и се опитайте с лакти да докоснете краката си. Повторете упражнението 4 пъти. Сменете страната.

УПРАЖНЕНИЯ ЗА СТЯГАНЕ НА КОРЕМА 

легнете по гръб и сгънете в коленете краката си. Поставете ръце зад главата. Изправете горната част на тялото си и се постарайте с лакти да докоснете коленете. Повторете упражнението 10 пъти.

 

Съчетавайки диетата с упражненията ще се справите със закръгленото коремче и безформената талия! Нищо не става даром –  добрата фигура се постига с много работа и постоянство!

Отслабване в корема